Jump to content

Moto Zajednica

Dzoni83

Članovi
  • Broj tema i poruka

    129
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dzoni83

  • Rođendan 04.10.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    CBR 600F2

Poslednji posetioci profila

2395 profile views

Dzoni83's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Naravno!! P.S. Znam ko će da mi pomogne i sledeći put, kada proveravam koliko može da se obori motor, a da ne zakači skid plate. Nikakav problem samo ce nas trebati troje ako naleti neki GS1200
  2. Super je! Pravicemo meni ceo kavez za street-a :-)
  3. Skinuta blokada! Bio je prsten u poklopcu karburatora koji nije dozvoljavao siberu (vakumskom siberu) da ide gore do kraja. Sada motorce ide bez problema 120km/h i naravno bolje puni, nabacuje brzinu. Hvala na pomoci, poz!
  4. Ima verzija sa blokadom....imas u karburatoru ustvari na poklopcu karburatora iznutra ubacen prsten da siber ne moze do kraja gore ili ti je na usisnoj stucni smanjen precnik a kod ubrizgavanja su stucna i cdi zajedno deo blokade. Hvala puno, sutra tacnije vec danas cemo drugar i ja da skinemo i pogledamo. Da li to znaci da se mora kupiti drugi usis ili ima nesto da se skine i to je to?
  5. Po netu se mogu naci CBR 125 2004 god. sa manje i vise konja, manjom i vecom maksimalnom brzinom sve zavisi od trzista tako da sigurno postoje i sa blokadama.
  6. Hocu ali na leru dize obrtaje lepo.
  7. Kako god ako neko zna za blokadu na CBR 125 gde se nalazi i kako da se skine neka pise.
  8. Ovaj ima! Do 80km/h ide, a preko toga do 100km/h kad ga zezas sa gasom tacnije polako dodajes do 100
  9. Cao svima! Kao sto naziv teme vec kaze interesuje me gde je blokada na CBR 125? Drugar je kupio i nemamo pojma gde su ga ustinuli. Ako neko zna iz iskustva gde se nalazi i kako je skinuti, onesposobiti. Hvala!
  10. Ljudi hvala vam na savetima, danas sam resio problem. Sve sam pokusao i proverio. Otvorio cep kada mi se ugasi motor i nista. Skino rezervoar i sa istim crevom i filterom kad napravim vakum gorivo ide bez problema i na rezervi i obicno. Uzmem i skinem crevo i filter i vratim fabricko i radi bez problema. Ne umem da objasnim zasto nece sa filterom ali sad radi normalno. Mozda mu se pravi neki povratni vakum pa zeza vakum slavinu ali to je sve nagadjanje. U svakom slucaju vidimo se sutra ispred skupstine, meni treba voznja bez problema
  11. Nije odmah, tek posle par meseci. Mada mi nije jasno zasto bi on bio problem kada je sve ispod rezervoara sto znaci da je slobodan pad i dalje
  12. Mislim da nemam rupu na cepu. Kod mene su ispod rezervoara dva creva. Jedno je ako se prospe oko cepa ne curi po rezervoaru nego dole, a drugo je to u mesto te rupe i ja kad dunem u crevo bukvalno nabijem pritisak u rezervoar i onda gorivo krene naravno tek kad zaverglam zbog vakum slavine. Ali probacu da otvorim, mozda ima neke veze. Sto vise saveta pa valjda cu naci sta je.
  13. Cao svima! Vozim CBR 600 F2 i imam problem sa dotokom goriva. Kada je gorivo u rezervoaru ispod pola motor pocne da trokira i na kraju se ugasi bez obzira da li je na rezervi ili na obicnom. Pogledam u dodatni filter koji sam stavio izmedju slavine i karburatora, a on prazan! Malo dunem u iberlauh od rezervoara ili kako se vec kaze da bih poterao gorivo i cim zaverglam krene gorivo. Skidao sam i slavinu, cistio je, proveravao vakum i sve radi. Dodatni filter je nov, protocan. Ima li neko predstavu o cemu se radi?
  14. 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10. Čika Dule - Bela Crkva 11. Scorpija - Bela Crkva 12. Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva 15. Demro.st - Bela Crkva 16. Demro.st.junior - Bela Crkva 17.DUKI - Bela Crkva 18. Dzoni - Bela Crkva Jel nam se ne gadja datum sa jos nekim velikim moto skupom?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja