Jump to content

Moto Zajednica

Miroslav Gajic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    168
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Miroslav Gajic

  1. Haha, Boki je bio fotograf. Ali da, tema te vožnje - Samo Suzuki. Hvala puno druže!!! I ja što je više gledam, više mi se svidja.
  2. Pa pre svega iznenadjujuci, ali veoma pozitivni. Ciklistiku bih prvo izdvojio koja je nista manje nego odlicna. Motor je agilan, veoma sa lako obara, i prosto se ponasa kao da nema toliko kg koliko kaze prospekt. Nizak, sirok, dugacak i veoma stabilan. Sediste veoma meko u poredjenju sa R motorima. Kocnice su fenomenalne, Brembo Stylema. Jace od ocekivanog i veoma stabilan pri kocenju. Quick shifter i bliper su perfektni. Za sad sam samo probao 1 setting, koji vazi za 'race' opciju, ali po meni nema potrebe koristiti drugu opciju. Moram reci da je potentan agregat ocekivan, ali opet sam bio odusevljen obrtnim momentom. Imajuci u vidu da je u toku period razrade, za sad do 5500rpm, ne mogu jos uvek da dam pune utiske. Svakako je evidentno i od ovih 400km sto sam presao da je motor prepun snage, Trenutno miljenica u garazi.
  3. @easy and slow hvala puno druže. Utisci za prvih 250km su fantastični. Suzuki je stvarno napravio vanserijsku mašinu. I pohvala za @slobasuper9 iz Euro Sumara. Stvarno je kompletan proces maksimalno ubrzao i za svaku informaciju bio dostupan.
  4. Danas preuzeta Hayabusa, pa da malo podelimo iskustvo. Ipak se ne uzima novi motor svakog dana.
  5. Boris ima brdo dobrih motora, za novu 2023 sam kod njega kupio zx10 r 2008 god u baš dobrom stanju. Korektan čovek skroz, dozvoljava pregled motora i probu bez da je trazio novac unapred. Od mene + za njega. Postaviću slike kawe za koji dan kad se vratim sa puta.
  6. Ja mislio na Zarca, koji ocigledno ima najveca na gridu. Nisam mislio na vas...
  7. Ili da gleda balet.. Predlog za plašljivu familiju - Labudovo jezero.
  8. Podsecanje na lepe suncane dane, leto 2019.
  9. Miroslav Gajic

    ZXR 750

    Jel moze kontakt telefon? :D
  10. Cetvrti to ce mu biti maximum i dve pobede uz puuuno srece i da peva
  11. Torba ima 3 magneta, 4 trake za vezivanje a moram da pogledam gde mi je navlaka za kisu. Stanje je odlično, nikakvih oštećenja nema, zipovi rade perfektno kao i magneti.
  12. Prodajem Moto-detail city-tank torbu. Zapremina 8l. Tank torba je u dobrom stanju, a cena je 20 eura ili 2300 din. Mob 064/227-3856, ili PP. Louis katalog
  13. Ako ste zainteresovani za jakne pozovite na mob. 063/75-222-05. Dainese kombinezon je prodat, cisto da spomenem. Ovom oglasu dodaj jednu IXS zensku jaknu velicine 42. Jakna je kozna i u odlicnom stanju sto se i moze videti na slikama. Razlog prodaje je taj sto su je svi u porodici prerasli. Cena je 60 eura.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja