Jump to content

Moto Zajednica

Bokichica

Članovi
  • Broj tema i poruka

    178
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bokichica

  • Rođendan Oktobar 25

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - London
  • Motocikl
    Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000

Poslednji posetioci profila

3016 profile views

Bokichica's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

198

Reputacija u zajednici

  1. Honda CBR 600 FS prodajem. Kupio nov pa za ovaj nema parking mesta
  2. @maza1 tacno tako. Zadnji sportski motor prijatan za voznju. Tesko je odvojiti se od njega pogotovo sto sam ga spremao za dalju voznju. Taj kvalitet i pouzdanost tesko se nalazi.
  3. Prodajem Hondu CBR 600 FS prvi vlasnik. Godiste 2001 Presla 57661km. Cena 3600€ Motor je u apsolutno perfektnom i ispravnom stanju. Fabricka boja na motoru. Na motoru je ugradjeno: *K&N filter vazduha *Scorpion carbon auspuh. (originalni po zelji moze da se postavi) *HELL pancir creva u boji motora *Powerbronze zatamljeni Double Bubble screen *svi delovi motora su kod kupovine motora tagovani sa Smart Water. *3D mesh presvlaka za sediste *Joskin regler *Metzeler gume *Zamenjeni prednji diskovi i stavljene nove SBS plocice *Zamenjen zadnji disk i stavljene organske plocice *Zamenjen pogonski lanac i lancanici *Radovi po servisnoj knjizici obuhvataju zamenu lezaja volana, ulje stapova, ulje zadnjeg amortizera sa semerinzima i pripadajucim delovima, zamena antifriza na 2 godine, zamene kocionog ulja na 2 godine, pranje dizni ubrizgavanja, i ostalo *Zamenjen spaner lanaca bregaste ( novi porucen kao *rev2* spanera) *za nosac kofera i kofer poseban dogovor *Mali servis je potrebno urediti u periodu registracije. *Dva kljuca *Honda manual Lnk prema oglasu https://www.polovniautomobili.com/motori/23229658/honda-cbr-600-fs
  4. Bokichica

    Deciji roleri

    Deciji roleri (koristeni) sa mogucnoscu promene velicine razvlacenjem od broja 32 do broja 35. Cena 1500 din.
  5. Pa slabo sta nailazi za taj model. Mozda ih ima desetak u Srbiji. Slobodno gledaj i za varijantu "F". Mada iskreno me cudi da je to puklo, plastika je bas kvalitetna.
  6. Prednji deo u toj crvenoj boji imas na kupujem prodajem. Bocne plastike nema u toj boji.
  7. Uze druze, taman kako oglasih tako puce forum, vidim niko se ne javlja pa ponudih i na poslu. Sorry
  8. Kolege, poklanjam ako nekome treba (vikendica, izdavanje stana i sl) koristen u solidnom stanju Simpo Premijer dusek u dimenziji 200x160 moze da ga preuzme u Beogradu u sledecih par dana. Pozdrav
  9. a neki foto tih vidljivih ostecenja?
  10. Evo citam temu i mislim gde li zavrsi moj DRZ.
  11. Koliki tekst oko 100e. Prodavac je prokomentarisao da je preterao sa cenom a ja odgovorio sa info, ne poredeci telefone ili ostecenja. Samo primer kako se brzo prodaje.
  12. Bio slican na forumu za 100e. prodat isti dan.
  13. Ako se nisi snasao javi da ti posaljem broj
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja