Jump to content

Moto Zajednica

Popsy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5392
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Popsy

  1. hahahaha ... nemoj tako, dali smo goooooool :D :D :D i bili faulirani od strane gravitacije... i dobili pregršt crvenih kartona :D :D :D

     

    nesto mi se sve javlja da cemo, kad otopli da napravimo neko okupljanje Super teneraša (pošto imamo podmladak) pa da razmenimo iskustva ... braća afrikanci su uvek dobrodošli ;)

    • Podržavam 2
  2.  

     

     

     

    Gumene selene iz trokuta eliminiraj. Napravi od krute plastike zamjenske.

    Con

    Cinčanje pa plastificiranje je ispravni redoslijed.

    Ali, zar te gume ne bi trebalo da sluze za ublaživanje vibracija na kormanu i povećanje udobnosti vožnje, pa ako stavis tvrdu plastiku, volan ce biti direktniji i motor upravljiviji sto bi verovatno na nekom r-u značilo ali za nase brzine i način voznje, koliko to ima smisla.???

     

    S mobilnog

     

    Istina, ali na dosta sajtova ima i metalne caure za zamenu, tako da... treba probati kolika je zaista razlika u tresenju volana.

     

     

    I mene je to isto mucilo ali sam opalio metalne pa kako mu bude, meni je to imalo smisla da se stave gume(da ublazi vibracije)kao fabricki ali niko nece da lije te gume itd...a nove su jako skupe tako da metalne ili plasticne i pun gas pa kako nam bude  :)

     

    Kako ja gledam na to, ko je vozio R ili F motore, Heblovi direktno na trouglovima ili vilama, nema dumpera bilo koje vrste a vesanje sgurno mnogo tvrdje nego na ST.

     

     

    nije samo poenta u voznji nego u padovima na offroadu, koji koliko kod da se trudis se desavajau... sa gumenim damperima, korman se ne iskrivi vec guma upije udar... i onda samo vratis korman u normalan polozaj (kao na bicikli... tocak naslonis na stub banderu i gurnes korman).... kada je fixno vezan za trougao, korman ce se iskriviti ;)

  3. Jel zna neko ko vozi hiper teneru belu sa nacrtanim tasmanijskim djavolom na tanku bg table ako sam dobro vido.mnogo lepo izgleda motorce a verovatno i mnogo lepo ide.

     

    s mobilnog telefona

     

    nick Haris na forumu ;) unutra je TDM 850 sa  ST menjačem :D ide ko sandžama :D

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja