Jump to content

Moto Zajednica

Advokat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Advokat

  • Rođendan 18.06.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Advokat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Deluje mi da su slicna prica kao ovi Bullit motori kojih ima kod nas na trzistu...
  2. Skromni doprinos temi, moja masina... Za sada sam samo promenio gume, ove off road su dobre za fotkanje al' ne bas i za voznju U planu su jos neke sitne prepravke, ali nista znacajno, svidja mi se ovako kako su ga sklopili
  3. HVALA za ovu poslasticu! Slazem se sa Komsinim komentarom, tako da se posebno zahvaljujem i sto nam dajete primer na koji mozemo da se ugledamo i u ovom motoristickom a i u sirem smislu. Veliki pozdrav i zelim i vama i nama jos puno ovakvih putopisa!
  4. Ja sam imao Shark Raw dok mi je nisu ukrali Ko bi rekao da je rizicno ostaviti kacigu na sedistu motora dok sedis u kaficu Moj model se zvao Shark Raw Kurtz i ubedjen sam da je ovo poslednje oznacavalo kvalitet Smorio sam se sto su naocare zatamnjene (probao sam je po dnevnom svetlu, nisam ocekivao da su naocare toliko tamne da ne moze da se vozi sa njima nocu). Na kraju sam je nosio kao jet kacigu samo na skuteru, neprijatno mi je bilo da je nosim preko 80 km/h... S plus strane - stvarno je udobna i fenomenalno izgleda... Ja se nikad nisam pokajao sto sam je uzeo, ali ne bih nikome savetovao da planira da mu to bude jedina kaciga za ozbiljniji motor.
  5. Jbt, mozda je malo sramota, al' ja naisao na ovaj putopis posle dugo vremena i malo pustio suzicu…
  6. Advokat

    DAKAR 2016

    Bas ljudina. Svaka cast!
  7. E jbg bas Ja dosao sam na temu da podelim svoj utisak da je sve ispalo fantasticno... Sve je ispalo ne kao neka "akcija" nego poseta drugaru - koji se uz to pokazo kao sjajan domacin. I ceo dan sam bio pod pozitivnim utiskom dok nisam procitao ovo za epi napad. Pozdrav za momcinu!
  8. sjajna ideja za akciju, bas se radujem...
  9. VAU, kakav putopis!!! Morao sam da se prijavim sa komentarom, a realno nema sta da se kaze Svaka cast i hvala sto ste podelili ovo sa nama!
  10. Advokat

    Dakar 2015.

    Opasno sam se smorio kad sam cuo da nece moci da nastavi. Ostaje sledece godine da nas obraduje
  11. Ne ostavljam cesto komentare na novinske tekstove, ali ovog puta sam osecao obavezu da kazem: Dusko je covek koji je svojim duhom inspiracija mnogima... Veliki covek, veliki borac, fantasticnog duha. Od svih borbi koje je vodio, moze smatrati da je izgubio samo ovu - pravosudnu, koja je u njegovom slucaju mozda i najnebitnija. Ali je zato bitna svima nama kojima ce sutra neki Milan Stojkovic naici u susret na avalskom ili nekom drugom putu, ne plaseci se sankcija za sopstveni nemar.
  12. meni igraju ovi hromirani? moze slanje post expressom?

  13. Sjajan putopis! Zelim vam jos mnogo voznji da se nauzivate i vi i mi
  14. Trebaju mi nove gume za Dragstara 650 Classic - Metzeler ME 880 Marathon, al' whitewall Dimenzije su 130x90x16 prednja i zadnja 170x80x15. Pa ako neko ima neku ponudu - 064/117 23 23
  15. Prvo moram da kazem - to sto je vozac Citroena pobegao zaista razumem... Da ja oborim motoristu pred 10-15 zlih, prljavih bajkera u kozi, znam da bih se odsekao od stra'. Ali ne vidim mesta da se prica o tome cija je krivica! Automobil se ukljucivao na put!!! Tu se svaka rasprava zavrsava, morao je propustiti sve i nema dalje price. A da ne ulazimo u to kakav je maestralan prekrsaj napravio prelaskom pune linije, ako se desilo tako kako kolege pricaju! Sva sreca, sve je ispalo dobro, kako je moglo biti - kolega je prosao bez tezih povreda, broj tablica je javljen Organima i to ce se sve dalje rasplesti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja