Jump to content

Moto Zajednica

wrong rider

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: wrong rider

  1. Pozdrav, ostala mi je nova tabla od moga skutera stigla je iz Engleske kad sam prodao motor rado cu ti je ustupiti ispod cijene koju sam ja platio.
  2. Pozdravljam ekipu, da li neko zna moze li prednji tocak od Transalpa 2002 sa dva diska na Afriku rd 07 ako nemoze moze li se prebaciti obruc moj je u nezavidnom stanju. Hvala.
  3. To sto ti lupa nazad dosta cesto budu centralni nogari kad se pojede odbojnik, pogledaj i to
  4. Poslije dosta sati kopanja nasao sam sto je glavni uzrok onakvog rada kazaljke temperature. olabavljena masa na starteru (anlaser). sada kazaljka ide normalno do malo ispod pola ali se tu i ventilator pali (malo isppd pola) skuter imam od skoro pa me interesuje jeli to normalno?
  5. Najvjerovatnije da je tako. danas sam skinuo termo davac i na kontaktu ga grijao fenom - normalno radi. izgleda kad se upali masina neki vod prespoji cip ili neki element jbga mozda i kompjuter al najvjerovatnije tabla. Ako neko zna da se prodajeneka polovna javljajte. Hvala na pomoci.
  6. Pozdrav ekipi, od prosle godine sam vlasnik pomenute letece fotelje i vrlo sam zadovoljan. Na zadnjoj voznji su se odsarafile kleme sa aku. i od tada mi kazaljka od temperatur cim postigne radnu temperaturu skace, pada i pali lampu. Pregledao sam kontakte i podmazao na cijelom skuteru i sve je ok. Grije se tiristor na tabli pa cu javiti kakva je situacija kad ga zamijenim.
  7. Svaka čast omladinac to je pravi putopis, a moguć je jedino sa te vrste motora jer sa svih bržih jure se krivine a ne gleda priroda i okolina. Samo napred ne samo što ti uživaš nego i svi koji ovo čitaju.
  8. Ima li kod nas repair kit pumpe od goriva za Afriku rd07 96" ili cijela nova pumpa ili facetova ili ... samo da se vozim idu lijepi dani a motor u garažu počeo sam da blijedim naglo. Zakrpio sam je ali ne radi kako treba. Pomagajte neki link neko da nabavlja bilo što!!!
  9. Ove godine mk POSEIDON Budva pravi moto žurku 02.10.2010. Očekujemo dobar bend, helium parti itd.... Dobrodošli !!!
  10. Pokušavamo da nagovorimo i jednu malu iz Rafailovića da vam se pridruži. Ako se odluči mjesta ima u petak ujutro krećemo pa javi
  11. Ovaj je perfektan samo što je na CG table
  12. U strogom centru Budve 50m od marine kod diskoteke Trokadero luksuzan stan sa sigurnim parkingom za motore, za bajkere 10e prenoćište. tel. +38268140448
  13. Pozdrav društvo i ja se davno ne uključivah al opravdano, muka se namučih sa auspusima htio sam jeftinije da prođem pa kako to biva kupih preko luisa topove pa su se čuli jače nego da ih nema (ako je to moguće) e onda mi u jednu radionicu iskopiraše prigušivače od nekog endura i dobih extra zvuk JAVE pod opterećenjem :-\ Pa kad imam para za bacanje sad ću fino da naručim toru ili neznam ni ja koje samo da su što tiši ??? Al su lijepi do j... ;D
  14. Pošalji mi slike i br. tel. pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja