Jump to content

Moto Zajednica

fat_rat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

fat_rat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Evo jedna moja prica o podesavanju kilometar sata: Naime covek je kupio auto,nekog alfa romea mislim i na km satu je bilo oko 150 000 i to ga je kupio kod ovlascenog distributera,kod prodavca na veliko.I sve je tako islo dok na jednoj pumpi nije sreo pravog vlasnika,i tu su se upoznali i tamo ovamo dodju do kilometraze.Prethodni vlasnik se veoma zacudio kada je video da je auto presao samo 150 000 a on kada ga je prodao imao je 240 000.E sad ovaj zajebani se naljuti i ode kod toga u radnju sto mu je prodao,zapreti da ce da zove finansijsku,policiju i novine a ovaj da bi sve smirio mu da 1000€ samo za cutanje i jos mu vrati neke pare od cene auta.Ovo i ne bi bilo tako cudno da se desilo na autopijaci u Kraljevu ali sve se u stvari odigralo u Italiji.To znaci da muvanja ima svuda,osim mozda u Svajcarskoj.Tamo imam prijatelja koji ponekad dovozi aute i znam da je on uvek skidao kilometrazu kod nas ;D
  2. Svaka cast za text,sad i ja znam nesto vise o motorima,odlicno stvarno dolicno
  3. Secam se ja skupova koje ste mislim vi organizovali u Kraljevu,na higijenskom zavodu cini mi se,medju onim borovima.Kakva je to ludnica bila . . . steta sto se vise ne odrzava.
  4. Ok,ono sam pisao malo u zurbi pa nisam razmisljao sta sve treba da napisem. Ovako, Zovem se Lazar i zivim u blizini Kraljeva. Od motora najvise volim choppere,bobbere,cruisere itd.Ovi visokoturazni i brzi mi nesto i nisu privlacni,osim Ducati-ja,jer Ducati je kao Ferarri medju kolima a i ima opasan zvuk.Nerviraju me skuteri i to posebno oni od 50cc jer samo cujes NJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a ne pomera se iz mesta,a takodje sam i pao sa jednog ;D.
  5. Super vam je forum. Ja nazalost nemam motor jos ali se nadam da cu ga u skorijoj buducnosti i kupiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja