Jump to content

Moto Zajednica

Bendzi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Bendzi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2003. ZR-7S 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 2 meseca ( kuljen u januaru ). 3. Sta mi se dopada: dobar polozaj za sedenje, solidna zastita od vetra, pouzdanost agregata (proizvodio se od 1983. godine), jeftin za održavanje (vazdušno hladjenje), smirenost agregata i dobar odnos obrtnog momenta i konjske snage daje mogućnost da ga vozite na nižem broju obrtaja u maksimalnom stepenu prenosa ( 50 na sat u petoj), lepo povlaci jos od nizih obrtaja i nema trzanja gušenja i sl.mala potrošnja (5,5 do 6 l pri umerenoj brzini do 120). 4. Sta je moglo biti bolje: 6 brzina pod obavezno, malo veca tezina, vibracije vizira i fara kod modela s, zaštita od korozije (ram na spojevima pokazuje znake korozije, zadnja viljuška je loše zaštićena, donja traverza prednje viljuške (ovo sam primetio na mom motoru neznam kako je kod ostalih)). 5. Moj utisak: Od 1 do 5 ocena 4. Ovaj motocikl je konstruisan i napravljen da ne košta mnogo i da zadovolji potrebe većeg broj vozača skromnih mogućnosti, a pruža pravo zadovoljstvo u vožnji po gradu i na otvorenom ukoliko niste sportski nastrojeni i ne želite da sa njim obarate brzinske rekorde na vijugavim stazama. Idealan je za vozače u godinama koji su se uželeli mirnije vožnje, a opet kad požele mogu i da ga nagaze.
  2. Konačno evo jedne slike. Uspeo sam da se snadjem sa unošenjem slika na forumu.
  3. Hvala svima na srdačnoj dobrodošlici. Evo da vas obavestim da je pala i prva vožnja posle dužeg vremena i da podelim sa vama moje oduševljenje i moram da kažem jedan prelep osećaj. Pošto se tek učim ovim veštinama na forumu pokušaću da postavim sliike mog ljubimca. [/img]
  4. Pozdrav drugari. Od nedavno sam vlasnik motora kawasaki zr 7 s kome je prilikom transporta iz inostranstva polomljen desni retrovizor, pa vas molim ako imate ili znate nekog ko ima da mi pomognete.
  5. Unazad nekoliko meseci posećujem ovaj sajt i čitam vaše tekstove o motorima i tehničkim problemima. Pošto sam od nedavno posle više godina ponovo ponosni vlasnik motora i spremam se za novu sezonu, reših da se i ja učlanim u vašu malu ali veliku zajednicu. Red je da se novi član prvo predstavi, pa to i činim. Zovem se Dejan, iz Niša sam imam 38 godina i obožavam motore. Ranijih godina u periodu nemaštine vozio sam MZ, a kasnije (99. do 2001.) Moto guzzi V-35. Sada sam vlasnik motocikla Kawasaki zr 7 s. Nestrpljivo čekam lepše dane pa da ponovo posle 8 godina zajašem novu zverku i proverim sve pohvale i mane ovog motocikla koje ste izneli u vašim diskusijama. Za početak toliko. Još jednom veliki pozdrav svima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja