Jump to content

Moto Zajednica

BuggsBani

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BuggsBani

  • Rođendan 12.12.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Landau a. d. Isar
  • Motocikl
    Benelli 502c

Poslednji posetioci profila

59 profile views

BuggsBani's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Hahaha.. ma da se čovjek na svašta nagovoriti, ali tako nesta =) Šala naravno. Nisam do sada bio u prilici probati ništa na tri tocka, iako moram priznati da mi pravi Trike izgleda baš moćno i udobno a nebi imao ništa protiv da probam i Niken-a. Vidjeti ćemo što nam vrijeme nosi i kad će reći; e ja bi se sad malo vozila =) a do tada uživanje u miru =)
  2. Hvala! Kaže gospođa:" Taj film nećeš gledati. Ja sam ti više za na tri točka i baš mi se sviđa onaj Harley (Tri Glide)" I što reći na to =)
  3. Evo i mene. Znam i sam se pitam sto me je sprjecavalo da vam se pridruzim i ranije. Zovem se Branimir (kaze stari; pa kako drugacije sine kad znam svaku pjesmu napamet. Naravno pricamo o frontmenu kultne grupe Azra), od prije par tjedana presao u kategoriju 30 plus . E sad, sto se tice brata po oruzju on se zove Benelli 502 c a nadimak mu je Simba i druzimo se od treceg mjeseca sada vec prosle godine. Nazalost zbog zdravstvenih problema nismo se previse druzili na cesti nego vise u garazi na suhom i toplom sa suzom u oku, ceznjom za vjetrom i nekim novim cestama . No docekali smo pred kraj godine da mozemo okrenuti koji kilometar i sa osmjehom docekujemo novu godinu u nadi da cemo napraviti puuuno lijepih kilometara. Inace sam iz jednog malog ali najljepseg sela na brdascu kod Zupanje a vec sest godina zivim u NJemackoj odnosno u blizini Deggendrofa. Iskustva nemam puno ali zato ljubavi i zelje ne nedostaje. Kako mi je vec genteski predodredjeno dobar Rock i Motori su mi od prvog dana u krvi. Jedan sam od onih koji vole opusteno krstariti malim cestama sa rijetkim prometom i zelja mi je uvijek bila imati Choppera, Bobbera odnosno sve u tom stilu pa tako sam u skladu s financijama naletio i na sadasnjeg partenera u zlocinu. Posto bolja polovica nije zainteresirana trenutno za voznju na dva kotaca (nadam se da ce se i to promjeniti) tako sam se odlucio za Urban Cruiser koji mi trenutno pozicijom sjedenja kao na Chopperu, samo malo vislje i lakocom upravljanja te vrlo korektnim motorom za pocetak savrseno odgovara. Plan za ovu godinu je prikupiti svu neophodnu opremu za kampiranje (ponesto je vec tu) pa lagno skupljati iskustvo i kilometre. Eto toliko od mene za prvi put jos samo da vam svima pozelim sretne blagdane koji su za nama i koji nam slijede bez obzira koje smo vjeroispovjesti svima neka nam su nam sretni, zdravi, veseli i puni ljubavi. Isto tako zelim nam svima Sretnu i Zdravu novu godinu te puno sretnih i sigurnih kilometara. Veliki Ppozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja