Jump to content

Moto Zajednica

Šunjalo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Šabac
  • Motocikl
    Sprint falcon

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Šunjalo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Indukcioni grejač + fiksiran blok+štipaljka za metal tamo sam ja u sekciji predstavljanja pisao da sam mašinac ali nema veze to, nisam tu da se ubedjujem kako ubaciti radilicu u blok. Pitanje je bilo više za rad 2t motora gde ne poznajem materiju najbolje što se i videlo po pitanju. Ne morate se dalje truditi i trošiti dragoceno vreme,ode to kod majstora već posle praznika.
  2. Hladan ležaj u topao blok,pa hladna radilica u topao ležaj i pomoć gumenog čekića.
  3. Pozdrav svima i ovde, zovem se Vladeta,39 god imam onaj raspali kineski skuter (sprinta) po profesiji mašinista u ofset štampi
  4. Stigao novi sa karburatorom,idu u kompletu za ove kineze
  5. Proverio i ovaj sa strane varijatora i onaj iza magneta pre kupovine delova delovalo mi ok,ajde pogledam i to da li sluze.
  6. Probaću ujutru sa novom svećicom i pogledam da nije neki šraf popustio za taj falš pa javim
  7. imam i varnicu i kompresiju i gorivo,tu mi i leži misterija,mada svecica nema korektnu boju to sam prepisao delu da neće da upali pa realno nemogu ni smešu najbolje podesiti
  8. Pozdrav svima nov sam tu,gledao sam po celom forumu i nisam uspeo da nadjem rešenje mog problema pa da počnem: Skuter je sprint je falcon 2t,pre nekog vremena mi se ugasio u vožnji,otvorim vidim da mi je pukao pick up na magnetu (mali nosač)+ stradao ležaj u donjoj pesnici na radilici,ne budem lenj i rešim se na generalnu kupim novu radilicu,ležajeve,ploču paljenja, karburator,usisnu piramidu,cilindar + klip (40 mm), vakum pumpu i kaiš sve uredno na motobike. Naravno sve spakujem namontiram i prvi dan upali i tako 3-4 puta bez problema,dodjem sutradan da vratim plastike i neće da upali i tako već 5 dana samo vergla. Sad ako naprskam start sprej on da znake života ali nece da primi gas,neke ideje ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja