Jump to content

Moto Zajednica

Veljkic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Veljkic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Nisam ljubitelj voznje magistralom i natezanja sa sleperima
  2. Zasto da ne. U sustini bitno mi je samo da ne bude kinez/tajvanac/tajlandjanin.
  3. Hvala na odgovoru. Zivim u Uzicu, tako da bi mi redovni servisi pod garancijom bili problem. Koliko znam od ovlascenih servisera motocikala u mom kraju postoji jedan za Benelli u Bajinoj Basti i to bi bilo to. Nisam bas rad da vozim do Cacka zbog redovnog odrzavanja, i to je glavni razlog koji me odbija od kupovine novog.
  4. Hvala na odgovoru. Zadnjih par dana citam ovu temu, ali koliko vidim malo se prica o novijem Xmaxu, koji me zanima kao i o Skarabeu. Ima joj vremena do aprila, tako da mozda jos nesto dodje u obzir. Priznajem da su ova dva kandidata uglavnom meni vizuelno najprimamljivija. Zna li neko da li Skarabeo 250/300 imaju ABS? Stariji Xmax koliko vidim, nema, mislim da bi bilo vrlo pametno uzeti neki skuter sa istim.
  5. Zdravo, na prolece planiram da iskesiram kupovinu novog polovnog maksi skutera. Budzet ne bi prelazio 3000 evra. Smatram da ono sto meni treba ima radnu zapreminu 200, 250 kubika. Ne planiram da pravim ture do mora, vec po gradu i do sela koje je udaljeno 30ak km. Postoji nekoliko opcija koje su mi zanimljive, a medju kojima se posebno isticu Xmax 250 (model sa ABS, znaci od 2011.) i Aprilia Scarabeo 250. Kako su Scarabeo 250ice, koliko vidim, retke na nasim oglasima, u obzir bi mogla doci i Scarabeo 300tka. Helix mi je bas primamljiv, ali to je prakticno oldtajmer. Ono sto me narocito zanima, to su dostupnost i cena delova gore navedenih maksija, slabosti i mane itd. Izvinjavam se sto ne kucam u pasusima, slabo se snalazim kucajuci poruke telefonom. Hvala
  6. Da se predstavim... Zovem se Veljko, imam 30 godina i zivim u Uzicu. Moj skutercic je Yamaha Neos, koji cu, nadam se na prolece zameniti ozbiljnijom, i novijom masinom. Napravio sam nalog zbog informisanja o mogucim opcijama, naravno da sam citao teme oflajn..., :0)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja