Jump to content

Moto Zajednica

Misauks

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Misauks

  • Rođendan 12.12.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ugrinovci
  • Motocikl
    KAWASAKI KLE500

Poslednji posetioci profila

94 profile views

Misauks's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. @StefanK42 Posalji nam sliku sebe dok sedis na motoru ako mozes, zanima me kako izgleda.
  2. Pozdrav i dobro nam dosao, odmah da ti napisem da probas prvo Peda Tek 250, meni je sa 188 cm mali motor i zbog toga sam odustao, bar za moj ukus je tako, daj nekome da te slika kad sedis na njemu obavezno.. KLE je knap po mom misljenju i od letos sam ponosni vlasnik istog, za sada zadovoljan!
  3. Rezervoar do vrha da, paljenje zimi naravno samo ne krace od 15ak minuta, da dostigne radnu temperaturu i da se izbegne pojava kondenza. Pozeljno provozati ga ali ako nije moguce dovoljno je i da radi u mestu. Uzivaj u masini i ne opterecuj se oko potencijalnih kvarova, pokvarices uzitak.
  4. Moram da prokomentarisem jer su cene guma vec otisle daleko visoko iznad nasih budzeta. Malopre sam porucio preko motokutije (Preveo sam naziv zbog reklamiranja) iz NS i cena je vise nego korektna, kod drugih je oko 50 eur visa cena minimum.. Sad nestrpljivo cekam da stignu i da se jos jednom zahvalim i pohvalim prodavnicu!
  5. Evo ga detaljan opis za model: REV'IT Brentwood Slim Fit Jeans The Revit Brentwood Slim Fit jeans get the slim cut and still remain protective thanks to four-way stretch Cordura denim. The material stretches, but still retains a high resistance to abrasion. That extra stretch also provides freedom of movement suitable for multiple riding positions. CE Level 1 knee protectors come standard along with pockets prepared for REV'IT! RV33 hip armor (sold separately). Balance fashion, comfort and protection with the Rev'it Brentwood Slim Fit Jeans. Protection Features: Outer Shell: 12.5oz Cordura denim with Coolmax Protection: Seesmart CE level 1 protection at knees, pocket for optional Seesmart RV33 CE level 1 protection at hips (sold separately), double layered with PWR|shield at seat and knees with safety stitching throughout Visibility: 3M Scotchlite reflection Ergonomic Features: Fit: slim fit Features: zipper fly front closure , comfort seat , triple needle stitching, safety stitching Pockets: five pockets Samo da dodam opis za PWR: PWR | shield was developed by REV'IT R&D to provide unsurpassed cut, tear and abrasion resistance. It is created via a unique knitting technique which combines polyethylene/polyamide and aramid fibers resulting in a fabric with amazing abrasion resistance. When layered with Cordura denim, as found on many REV'IT! jeans, the protective qualities rival that of leather.
  6. Nazalost nista od Hevik dzinsa im nije ostalo u Moto Land-u, rasprodato. Zagrejao se za Modeka zbog dosta pozitivnih komentara na koje sam ovde na sajtu naisao ali kada sam dosao tamo bez imalo truda me je covek ubedio da je Rev``it drasticno bolja opcija. Svakako je i cena za toliko jaca. Sve mi je bilo jasno kada sam probao jedne i druge. Ono sto mi je odmah zapalo za oko to je kakav je kroj modela i da budem iskren to i cinjenica da se na Revit ne vide protektori na kolenima je presudilo da se odlucim za njih. Imaju one savitljive protektore, kao sace. Nisam ih testirao u voznji ali su mi legle kao da su ih za mene sili, poslednja velicina koja im je ostala, sudbina je tako htela...
  7. Pozdrav Bigor, imas moj broj a i u grupi sam na Viberu sada, javi se cim krenes da zagrevas makinu pa se vidimo!
  8. Trudim se da steknem naviku da nosim svu opremu koju posedujem, kaciga, jakna, pantalone, rukavice sve protektovano, Presvlacenje ne traje 30 min kao sto mnogi pisu, u pitanju je citavih par minuta, manje od 5. Oprema je zakon! Imam dvoje dece i ne mislim da sam cvrsci od betona, meni dovoljan razlog da imam full opremu na sebi. Pozdrav.
  9. @drakipar pitanja, kako su se pokazale, pitam sada posto je proslo 4+ godine pa me zanimaju detaljna iskustva? Razmisljam da uzmem isti brend, jos ih prodaju. Da li imaju ojacanja na butinama, kukovima, pozadi? Da li su previse tople leti? Udobne, izdrzljive, jos ih koristis? Hvala.
  10. Glupo je da pitam da li si ih isprobao, malo je hladno za njih trenutno Znas li nekoga ko ih je testirao, kako su se pokazale? Disu li dovoljno na vrucinama?
  11. Za navedenu cenu uzeo Alpinestars Andes III pantalone i odlicne su, ne pustaju kap vode, veoma su tople i dasak vetra se ne oseca u njima, imaju male luftere na butinama ali nisu dovoljni za toplije vreme. Realno su za max. 20 stepeni, za temperature preko te ti treba nesto letnje. Sto upravo ja ovde trazim pa ako neko ima neku preporuku za kvalitetne letnje pantalone, na akciji...
  12. Pozdrav svima, da li je grupa jos aktuelna? Da li se planiraju neki izleti u ovoj 2022 godini? 0642128021 Milan
  13. @wanjamoto Moram da se nadovezem, rukavice nisu za hladnije vreme, tj. postaje hladno po sakama ukoliko je temperatura ispod 10 stepeni celzijusa a vozi se preko 80km/h. Bez grejaca rucica motora. Letnja je rukavica, inace deluju ok, prilicno kvalitetno uradjene. Tesko da bi ugrejale ruke u voznji po planinama na nizim temperaturama od 10s/c. Aktuelna cena je 3000 rsd sa dostavom. Moram da napomenem da je kalup rukavica manji od ocekivanog. Inace imam Alpinestars Shore Gloves, placene 30usd na akciji takodje letnji model i deluju za nijansu kvalitetnije, uz obicne 100 rsd decathlon rukavice ispod njih nema probijanja vetra na gore pomenutim uslovima voznje. Ispod Thore s. nemogu da navucem nista iako sam narucio XXL velicinu. Toliko, maksimalno iskreno od mene za sada, vise komentara sa lepsim vremenom i vise iskustva u voznji sa njima.
  14. @Furious Panda odlican tekst za svakog pocetnika, svaka cast i svako dobro majstore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja