Jump to content

Moto Zajednica

Stefan7

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stefan7's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Sinoc kad sam krenuo da se veacam od pumpe prema kuci, primetio sam da mi je levi tegic kormana prosto ispao tj da ga nema, zapravo meni je ispao ceo ulozak sa sve tegicem ali to sam tek video danas kad sam skidao tegic na desnoj strani gde sam zbog nemogucnosti odvijanja srafa izvadio kompletan ulozak. Jel imao neko slicnu situaciju pa da zna da li mogu ulosci da se kupe negde i gde? Dole je slika tog uloska sa sve tegicem koji sam skinuo na desnoj strani.
  2. Pozdrav, Jel zna neko gde ima da se kupi zadnji kocioni disk kao i plocice za Hondu Hornet 600 2000 godiste?
  3. Jel menjao neko fabricki auspuh sa npr akrapovic original, fake ili sa nekim drugim na Hornetu 600 2000 godiste pa da mi da neki savet? Ja planiram da zamenim fabricki auspuh sa fake akrapovicem, problem mi je parce cevi od izduva do gore, znaci gde da kupim, savijem i slicno?
  4. U toku voznje ponekad cujem neki zvuk zveckanja koji izgleda kao da dolazi iz cajgera, jel imao neko slican problem ili zna kako da resim isti?
  5. Pozdrav, Da li je moguca zamena prekidaca za svetlo i koliko je komplikovana (trenutan je pukao tako da se malo teze pali svetlo), takodje me interesuje gde moze da se nabavi prekidac? U pitanju je Honda Hornet 600 2000 godiste!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja