Jump to content

Moto Zajednica

Nikola_98

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nikola_98

  • Rođendan 02.03.1998.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo, Srbija
  • Motocikl
    Honda Vfr 750 rc 24 ,Honda Vfr 800 Fi, Bmw r 1200rt

Poslednji posetioci profila

183 profile views

Nikola_98's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

29

Reputacija u zajednici

  1. Hvala vam na izdvojenom vremenu, sad mi je malo jasnije..
  2. Hvala vam, tako sam i mislio, ali opet želim malo da se informišem pre samog skidanja. pošto je set papreno skup, a motor je prešao vec solidnu kilometrazu 145 000 km, pa kontam da ne bih bilo loše poraditi i na ostalim delovima... Kada budem skidao, ako bude potrebe za time.
  3. Pozdrav ljudi, od skoro sam vlasnik bmw r 1200 rt. 2006 god. Javio mi se problem sa kvačilom pri naporu,kretanju ili voznji u nizoj brzini javlja se blago skriputanje. Bez proklizavanja, Pa sam hteo samo da pitam. Mogu li se naći zamenski delovi za ovaj motocikl poput ovih saksovih ili da neko radi reparaciju tih potisnih ploča i korpe, lamelu bih kupio novu.
  4. Ljudi pomagajte, imam problem od pre neki dan sa svojom hondom 800 fi. kad je motor hladan i kad je zagrejan do nekih 98c° pali bez problema,čim temeratura predje preko 100 nema šanse da upali vergla normalno ali ne daje znake. Sačekam da temeratura padne na oko 90C° kada spusti temperaturu pali normalno bez verglanja i motor normalno radi. Ima li ko prestavu sta moze da bude da ne bih menjao redom pozdrav.
  5. Petak mi je bio loš pratila nas je kisa od Nove Varoši, ostali dani super čak da smo i kroz Bosnu i Tjentište prosli bez kiše i hladnoće vreme je bilo od 18 pa do 24c° da izuzmem neku planinu ali moglo je da se vozi opusteno po meni taman...
  6. Upravo jedna turica, Valjevo pa celo Crnogorsko primorje, sutra Bosna
  7. Bolje vas našao, trenutno je vfr 800, a do skoro se vozila rc 24. Na koju sam bio prezadovoljan, nadam se da ce i ova da posluži kao i stara.
  8. Pa krenucu redom jedno po jedno,pa cu pokušati da odklonim problem, nadam se da cu ove nedelje poceti sa radovima u svakom slučaju javljam sta sam radio.
  9. Hvala na odgovoru, svaki početak je težak, sredjivanje plastika je vec zakazano, a dok se plastike budu radile pokušacu da pročačkam malo. Da probam sa termostatom i zamenom antifriiza, pa da onda ispratim temperaturu. Ubedjen sam da je termostat ostao u nekom polozaju. Tako je, motor je bio na oglasima, a kolega i moj sugradjanin je takodje aktivan clan foruma.
  10. Pozdrav svima da se predstavim, ja sam Nikola rodjen i zivim u Valjevu. Motocikl Honda vfr 800fi. Pratim forum dugo, ali sam tek sad rešio da se registrujem nadam se lepom druzenju.
  11. Dobar dan drugari, nov sam na forumu i od skoro sam vlasnik Honde vfr 800 Fi, pre 800 Fi sam imao rc 24, koja me je posluzila fenomenalno, pa sam se odlučio da opet sledeci motocikl bude vfr. E sad ima par nedostataka koje bih pokusao da resim, pa su mi potrebni neki delovi za nju. Po oglasima nisam uspeo da pronadjem takoreci ništa. Imam jednu nedoumicu sto se tiče temerature motora, koja je po meni porprilicno visoka. U nedelju je bila prva voznja od nekih 350 km i oduševio sam se udobnoscu i time kako motor lepo leži, ali me brine temperatura koja je konstantno visoka, u voznji je temperatura od 90c° do 98c°, cim stanem penje se i na više što je i normalno. Kod mene nije išao preko 105c°, jer sam vozio kad je temeratura isla do 10c°(vazduha). Brinu me velike vrućine pošto mi je predhondi vlasnik rekao da je kod njega u tim uslovima njemu normalna temeratura bila na oko 112c° pa cak, par puta i preko toga. Da li je to mnogo ili imam neki problem? Svakako motor ce na rastursnje i sredjivanje, ali čisto sam hteo da podelim misljenje sa vama i da postanem član ove zajednice, jer pak kupovina drugog vfr po redu nije bila slucajnost, svako dobro i hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja