Jump to content

Moto Zajednica

Katarina*

Članovi
  • Broj tema i poruka

    146
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Katarina*

  • Rođendan 23.08.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Katarina*'s Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Milance kazi koji broj. Ima nesto. 065 9444454 SRdjan. Kad kod zovnes napravicemo nesto. Poz

  2. :zdravo: kao radim. Pocinjem na prolece ponovo . A vidis da ljudi mogu da se snadju i bez mene. Evo kolega je cak i postavio sliku sa jaknom koja je dobijena na sajmu 2009. Momku je velika. Mislim da je 2xl. A mogu pojedinacno da se naruce.? Sto da smetam ljudima
  3. 150 € su prodate kratke, ostala jedna enduro 200€. Srdjan Neko se smeje, neko je hvali. Ti proceni da li vredi i da li je skupa. Za ove pare ne mozes ni od Japanaca da je kupis. Verovatno je i tebi namenjena ( ako imas veze za fiziaterapeutom- zaboravih momku ime ) Poz http://www.youtube.com/watch?v=9Xpwz2pE6Pw&feature=related
  4. Zna li neko ko prodaje, ili da li neko od prisutnih prodaje gume za quad 250cc. Maxxis gume imaju prednost. Hvala svima..
  5. HER BANE nismo se nasli, ali ako nisi zavrsio jaknu evo pomoci. Ako su u pitanju rukavi ili laktovi, idi do kineza za 300 din, kupi torbicu-pederusu, koriste iste ili slicne materijale, iseci je , jaknu odsi po rubu, gornji deo, ubaci iseceno platno i uzivaj. Trajace koliko i jakna. Poz Srdjan
  6. Obecano niku Gaya... Nije za devojke, smetaju zenski dodatci . Veceras se vozimo Beograd- Stara planina. Za sledecu turu ako bude zainteresovanih neka se jave, smestaj obezbedjen ( besplatan ) U ponedeljak poklon zenske pantalone, velicina S.
  7. Izlazim u susret, tako sto poklanjam jedno besplatno polaganje A KATEGORIJE. 1 polaganje testa +1 polaganje voznje. Potrebni su mi samo papiri o vracenoj tablici , fotokopija lk i lekarsko. Nije puno ali ce nekom da znaci. Poz.
  8. Moj sini, mali bajker pocetnik i ja resili smo da nesto od opreme poklonimo. On je poklonio svoje 20 dana nosene kozne cizme, i pitao me je ; Sta cu da poklonim ja. Evo za pocetak neka to bude PROTEKTOR ZA GRUDI ( Nov,u kutiji) Poklon nije bas veliki, ali mozda nekad nekom zatreba. Mislim da je to dobar deo opreme. Nadam se da ga necu dati nekom ko ce ga posle par dana oglasavati u oglasniku.
  9. Katarina*

    POkLANJAM

    Evo i od mene. Za pocetak. Ali ajde da poklonim nekom kome ovo stvarno treba. Protektor za grudi. Stavlja se ispod jakne koja ima čičak traku.
  10. Katarina*

    POkLANJAM

    Posle price sa sinom da je lepo pokloniti nesto nekome kome moze da posluzi dosli smo do ove ideje. Nakon citanja vasih komentara u nekim trenutcima sam i ja pozitivno poceo da se jezim. Kada sam mu pokazao sta pisu ostali drugari i kako ga hvale , pitao me je ; Ajde onda jos nesto da poklonimo. S obzirom da neki od Vas znaju da se bavim uvozom moto-opreme, revansiracu se sinu i spremam i ja neki poklon. (NOV) Odgovor ZMIJA31 Kupljene u USA. @PICASO Moze i drugarica. Moja cera nece da ih nosi jel nisu ljubicaste - Javio se momak iz Zrenjanina. Trebalo bi da dodje do Bgd za par dana. Ako se ne budem video sa njim ( PICASO) tvoje su. Ljudi, hvala na lepim komentarima.
  11. Katarina*

    POkLANJAM

    Poklanjam drugaru svoje cizme. Nosene pola jeseni prosle godine. Cizme su kozne sa postavom i skoro nove.Nigde nisu ostecene.Br 24. Meni su male.
  12. E moj Djunta, gej ili ne, bar si siguran. Ali evo jos jedan gej film.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja