Jump to content

Moto Zajednica

Alekre

Članovi
 • Broj tema i poruka

  4724
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Alekre

 1. Od Zuma 660. To je stariji model navigacije. Mislim da je možeš naći jeftino. Ako se ažuriraju mape možeš još uvek lepo da je koristiš.
 2. Alekre

  TDM Srbija

  Da stavih crnu sirenu kao fabričku ili hromiranu?
 3. Nema. Mogu da ti poručim ako hoćeš od van. Ja sam sebi uzeo novu sajlu kvačila. Ista kao orig.
 4. Kako se ponaša u dvoje natovaren. Mada nije ovo motor za dvoje.
 5. Jel imaš u planu da dođeš motorom iz Švedske do Srbije?
 6. Cene za R1150GS u poslednje vreme rastu. Adventure verzija je već postala klasik i dobar teško da može ispod 6000 eur. Pogotovo u AT i DE. Ja sam se tako kao i ti zagrejao da menjam TDM jer više nemam šta da stavim na njega. No, ne uzima mi se nešto drugo pa da ponovo sređujem. Tj. Da ne tražim leba preko pogače.
 7. Zdravo, dobrodošao na forum. Šta ne možeš od delova da nađeš?
 8. Da li je još uvek validna informacija da je Mađarska otvorena? Ja bih u tom slučaju do Balatona za neki vikend. Osim ako ne moram u karantin kad se vratim kući.
 9. Za servis ne znam ali ne bih imao poveranja u njih. Nekada su bila jedna od najjačih moto radnji koja se na kraju srozala poprilično i iza sebe ostavila loša iskustva kako kod mušterija tako i kod svojih bivših zaposlenih.
 10. Ja sam probao R1100R. Meni je bio okej sa 193cm. Da je bio u boljem stanju vozio bih njega danas umesto TDM-a. Generalno, svi veći BMW-ovi su okej za visoke ljude.
 11. R1150R i R1200R su ok za krupnije.
 12. Alekre

  TDM Srbija

  U odličnom stanju a drlja ih na beton.
 13. Alekre

  TDM Srbija

  Da. Čak su i moji crashbarovi različiti. Montiram ja maglenke kad one vrljave. JAooo rekoh nešto je krivo, polupano Posle sam skontao.
 14. Kod kineza imate skuter za 100 evra i za 15.000. Kad pogledaš, klasična Vespa je trapava, klimava, troši, ne koči, nema mesta za stvar a opet je ikona motociklizma. Ima karakter i ljudi je vole zbog toga. Ja obožavam PX 200. Danas gotovo da nemaš tako specifične motocikle i automobile. Ja sam se zeznuo što nisam kupio PX kad je bila jeftina. Sad dobra ide od 2000 evra pa na gore.
 15. Alekre

  YAMAHA FJR 1300

  CO vrednosti su na svakom motociklu i cilindru različite. Fabrika ga podesi doduše uvek malo "siromašnije" ali šta je tu je. Nemoj to napamet da radiš. Zna se kako se podešavanje radi, REMAP, Powercomander, valjci. Imaš motor koji sposoban da prebije preko pola miliona kilometara. Samo neka je pretrese neko ko zna šta radi.
 16. Alekre

  TDM Srbija

  Jel imate neku preporuku za sirenu? Neku normalnu da ne prepravljam instalaciju.
 17. U stvari isti V2 pod 90c kao što je i u MotoGuzziju. Samo su drugačije postavljeni.
 18. Ja sam jednom sipao 15W50. Dođe hladno vreme a ja nisam vozio motor par nedelja. Upalim, neće da ugasi lampicu za pritisak. Dok sam ja izbečio oči i paničio da isključim motor, isključi se lampica. Ispustim to i više nikad, samo 10W40 ili 10W50.
 19. Ja sam 900 platio u 10W40 gradaciji.
 20. Alekre

  K1200 S

  Hvala ti na savetu
 21. Alekre

  Koje gume uzeti?

  Daleko od toga da je loša guma ali meni Dunlop ne leži. Nije da proklizava ili bilo šta, nego mi ne daje osećaj sigurnosti. Kao da vozim stare gume. Možda samo traže veću temperaturu koju ja ne mogu da postignem.
 22. F750 je naslednik F 650. Znači nižih specifikacija od F800. Za kilometražu nema brige. Kakav bi to motor bio kad bi trajao 40000 a to su tri dobre sezone.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja