Jump to content

Moto Zajednica

Milan Prokuplje

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Malaguti Spidermax GT 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Milan Prokuplje's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Е сад има бруталан звук. А и доста више снаге.
  2. Јел је пробао неко да стави ове кинеске реплике ауспуха? Ја сам узео један (47цм дужина) и намонтирао га чисто да чујем како ради (баш се јако чује) али нисам смео да га оставим и да возим на њему.Направио сам само пар км. Хтео сам прво да чујем мишљење искуснијих.
  3. Другари јел смемо да сипамо 100 октана,јел неко сипао и какво је искуство ако јесте ?
  4. Заменио сам антифриз и неко ми каже да сам требао да испустим ваздух неко каже не. Јел зна ко дали има негде посебно за испуштање ваздуха и како испустити ваздух ?
  5. Ок. Мислио сам да можда има негде посебно. Хвала пуно.
  6. Другари где се испушта антифриз,заменио би али не знам где да испустимо?
  7. Хвала . Можда на сликама изгледа као велика разлика. У пракси је скоро па идеално. Са кофером је за сувозача као у фотељи
  8. Урадио ми је баш он све налепнице. Одрадио их је перфектно.За сваку препоруку је.
  9. Видео сам на Јутјубу да је дебљи за цео милиметар и да прави проблем али ми је мајстор гарантовао да неће да направи проблем. Прешо сам до сад не више од 200км са њим и нисам приметио проблем али планирам да скинем поклопац да видим јел има промена. Јел мислиш да ће направити проблем ?
  10. Другари,одрадио сам сервис на Spidermax-у. Малоси вариомат нов,малоси платинум каиш,белу малоси опругу,нгк свећица,уље,филтери,антифриз... Мотор као да има 150 кубика више. Невероватна разлика,одушевљен сам. Јесу скупи малоси делови али се исплати сваки динар.
  11. Поздрав другари. Нови члан сам што овде на форуму тако и у вожњи макси скутера. Узео сам Malaguti Spidermax GT 500 па ме интересују основне ствари о њему. Радио би сервис,где би мого да нађем квалитетније делове,филтере,уље а у приступачној цени. И имама проблем са пињоном за брзиномер. Ако неко зна где могу да купим лепо би било да ми јави. Такође ме интересује и где ми мого да нађем налепнице ако би решио да га офарбам. Велики поздрав од новог члана !!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja