Jump to content

Moto Zajednica

5JO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu 5JO

  • Rođendan 15.07.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Obrenovac
  • Motocikl
    Cagiva Raptor 650

Poslednji posetioci profila

351 profile views

5JO's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. 5JO

    Regler

    2001 god.
  2. 5JO

    Regler

    Iskreno se nadam da.mi nece trebati da ce posle danasnje popravke ovaj moj raditi,a ako ne javljam ti se. Hvala drug
  3. 5JO

    Regler

    Tebi prijatelju veliko hvala za sve savete koje si mi dao. Nisam do sada stigao da ti se zahvalim!!! Veoma si dobar covek!!
  4. 5JO

    Regler

    Majstor je stavio polovni regler od sv650 ali je neko pre mene se igrao sa instalacijom pa je bilo povuci a bogami i potegni. Ali je namesteno. Dalja muka je naci cajgere i far.
  5. 5JO

    Regler

    Postovani ima li neko da prodaje regler za Cagiva Raptor 650. Na njemu je agregat od Suzukija SV 650 fabricki je tako uradjeno. Pa ne znam da li pase i bas od Suzukija jer je kod mene ram Agusto,pa ne znam da li je neka izmena uradjena na agregatu. Ili ako moze neki drugi regler samo da odgovara.
  6. Videcu sa par prijatelja da li mogu da naprave bukvalno razdelnik sa dva ulaza i jednim izlazom. Mislim ne znam. Pisem sta bih zeleo da moze a sta stvarno moze ne znam. Nigde nisam video da to postoji a bila bi korisna stvar. Ko se razume mozda mi se smeje na moje izlaganje.
  7. Ali da moze bilo bi ekstra. Mozda postoji neka kombinacija. Ako sk9ntam nesto ili nadjem neke dodatke pisem.
  8. 5JO

    Far i cajger

    Postovani bajkeri i bajkerke trazim far i cajger. Motor je Cagiva 650 Raptor. Skoro sam ga kupio i ima kineski far i cajger. Far kad duze radi greje se prednje staklo koje je generalno plastika koja se izoblicila. Cajger je neki digitalni nekad radi broj obrtaja i kilometar sat i merenje napona. Iskreno ne znam od cega sve moze da pase ali ovo znam da moram da zamenim.
  9. Postovani bajkeri i bajkerke i ostali. Imam ugradjen komunikator sharktooth prime i kameru go pro. Posebno su mi oba prikljucena na mob. A da li mogu sva tri nekako zajedno. Da bih imao jedan mikrofon. Kad me neko zove na mob da mogu da pricam,a kad mi aktivirana gopro da opet ima funkciju isti mikrofon. I gde ima kod nas ili jos bolje da li neko od vas kolega i koleginica znate ili imate dodatke za kameru.
  10. Postovanje od mene za sve vas i veliki pozdrav! Uzeo sam Cagiva Raptor 650 i muku imam sa nekim delovima kao sto su cajgeri(ne mora orginalni iovako nije bas po mom ukusu)far, i ćopu,ovu koju imam je kratka i mnogo je nagnut motor. To je za sad. A bice uskoro i zadnji kocioni cilindar...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja