Jump to content

Moto Zajednica

mkrle

Članovi
  • Broj tema i poruka

    101
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mkrle

  • Rođendan 13.07.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Naisus

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mkrle's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

-1

Reputacija u zajednici

  1. mkrle

    HOnda CM 125 T

    Prodajem Hondu CM 125 T, 81-vo god u dobrom stanju, nove gume, nov akumulator, regoistrovana do oktobra 2011-te. MOze zamena za veci motor uz moju doplatu David. 064/2929823
  2. E pa nasao sam Sajt koji ima sve delove za SYM HUSKY bukvalno od najmanjeg srafcica pa do cele masine, http://www.oemparts.eu/oem4.asp?M=Sym&T=HUSKY%20-%20125%20cc&Y=1999&L=SY-HUSKY_1 i interesantno je da sve salju u Srbiju brzom postom do kucne adrese. Inace cisto za saznanje ja sam ovim motorom bio prosle godine u Sutomore i iso je kao zmaj bez problema.
  3. Sajt je extra, pozdrav za Komsije!!!
  4. Ljudi treba mi pomoc Da li znate ista o ovom motoru i da li ga preporucujete ili ne? Licno meni se svidja sve osim toga sto je kardan, najvise volim kais ali nema veze ... Molim za Vasa misljenja i pomoc o doticnom Ono sto sam ja cuo, dal li su glasine ili ne ne znam, je da nema dobro podmazivanje gore na bregastoj u drugom cilindru... da li je to tacno? HVALA SVIMA ! ! !
  5. Nemojte da me shvatite pogresno nisam ja uvredjen sto je ovaj motor stavljen u ovu temu (mozda je tako lakse) moja iskustva su sledeca vozio sam par kineza (prince, sprint ...) i mogu vam reci da je potezanje slicno, oni sa dva klipcica brze startuju ali je preko 80 voznja kao na frezi. SYM je udobniji, lepse koci, ima menjac kao kod bilo kog ozbiljnog motora mekan ko od sale upada u brzinu i kratak je hod. Tipa iz prve u drugu lagano ne treba da se podigne noga pola metra sto je slucaj kod kineza (bar onih koje sam ja vozio). Karburator je KEI HIN(kao npr. na africi samo manji i na mnogim drugim japancima...) DID su felne i lanac i tako dalje i tako blize. Jednostavno oseca se neka prefinjenost i na 90 se masina ne cuje ali bukvalno. E sad mozda sam ja malo pristrasan, mada mnogi koji su videli moj motor rekli su da je i lepsi i da ozbiljnije izgleda. Jednini problem je sto se delovi za njega (originalni) tesko nalaze. Takodje sam pronasao da za agregat proizvodi firma "REX CHOPPER" koja isti prodaje SYM-u, Jinan Qingqi-u, Kreidler-u, KYMCO-u (sve do sada navedene firme su u TAIWAN-u) i Lecson-u (fabrika iz Kine)
  6. Zvao sam ja tu kompaniju i nemaju za HUSKY nista jer je to custom chopper koji je radjen samo za pojedine zemlje (nemacka engleska USA itd.) P.S. OVO NIJE KINEKI MOTOR I NE ZNAM ZASTO JE OVA TEMA PREBACENA U OVAJ POD FORUM SYM KOMPANIJA JE U TAIWANU I RADILA JE POD "BRENDOM" HONDA SVI DELOVI NA OVOM MOTORU SU JAPANSKI SVE SAM LEPO NAPISAO U PREDSTAVLJANJU MOTORA ALI IZGLEDA DZABA!!!
  7. pa, u Srbiji naravno da nema ovde samo kinezi haraju, ovaj motor ima neke delove veoma specificne ali se takodje neki i pasu od KYMCO 125 u Sustini nema sta da se pokvari (ako ga ne teras preko 90 konstantno) Ja sam mu skoro nastelovao ventile i video da je bregasta ista kao kod kymca mada oni iz kymco zastupnistva kazu da ne moze. Ko zna .. Ima delova u makedoniji i mogu da ih salju po uzecem tako da u sustini nema problema a HUSKY se proizvodi od 96-te
  8. Vodi racuna gde kupujes motul taj koji si kupio jer je po meni tesko sra.. pitanje je sta je u kantici i nemoj niko da te laze da ne mozes da sipas recimo OPTIMA (modrica) polusinteticko (kosta oko 650 - 700 din) i sigurno je bolje od motula. Meni se motul za 1400 km na choperu 125 cc ispostio, ima ga ali je kao zejtin. Sada sam sipao optima polusinteticko i mogu da ti kazem da mi se vec posle 300 km svidja vise nego motul ... p.s. sto se tice zvuka, mozda su ti se rastelovali ventili ako ih nisu lepo pritegli pozz
  9. postoji jedan problem ovde neko je vec to skidao i nije lepo ni nacrtao tj. docrtao jer je rastavljao iz nekog razloga ... znaci sada mi je problem da to vratim ljudski jer je pogresno docrtana linija ... a kako da budem siguran da je sve u najboljem redu?
  10. A sta moze da se desi ako se pogresno uzubi bregasta tj. ako se pogresi za koji zub napred nazad?
  11. ma postoji jedan mali problem, izgleda da je neko pre mene (valsnik) vec tu nesto prchkao i nije bas vratio sve kako treba pa ja predpostavljam da je zato motor izgubio na snazi tj na obrtaju. Prosto mi je cudno jer poteze lepo vuce uz brdo kako hoces a muci se preko 75 i kada sam sam i kada vozim nekog, Na bregastoj sam primetio dve linije koje bi trebalo da se sloze sa svim ali su se malo mimoisle pa sam ja hteo da to vratim na mesto. Imam dobrog majstora za to pa cemo videti.
  12. Zdravo svima, zanima me sledece BREGASTA na 125 kubika 1. malo u sustini i svrsi 2. sta se dobija odnosno gubi pomeranjem bregova, tj. njihovim izmestanjem 3. cuo sam da se pomeranjem moze dobiti veca snaga i krajnja brzina slika ispod
  13. Pa Boze moj, meni nista nije daleko pa mozda i popijemo neko pivce pozzzz
  14. Maglenke za kola od 800 do 2000 par kakvi god hoces, samo zamenis sijalicku unutra jer su od 55w
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja