Jump to content

Moto Zajednica

KapetanEsiid

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

130 profile views

KapetanEsiid's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na savetu,ali po ovome sto si mi rekao,jedino mi je far problematican..Izduvi su njegovi,samo se cuje uzasno jako haha Evo nekoliko slika
  2. Zdravo ljudi,pre 2 nedelje sam kupio sebi EN500 i prezadovoljan sam kako ide i izgleda..Medjutim imam par problema sad zbog tehnickog posto mu je sve iz oba auspuha izvadjeno i cuje se kao da ima 2000ccm.Ne bi to ni bio problem da nisam cuo da ce na tehnickom to biti problem.Zanima me sad da li postoji opcija da se ugrade u njih neki db killeri ili ipak moraju da se kupe drugi fabricki? Jos dve stavke nisu na njemu fabricke,to je prednji far koji je kupljen u Louisu kao i volan koji je isto tamo uzet.Jel treba i njih da imam fabricke ili postoji da se u amss odradi homogolacija fara i volana? Motor je EN500 1996. godiste na kais.
  3. Da,imam problem sa telefonom a u njemu su mi sveze slike,ovo su sa oglasa u periodu dok sam ga jos gledao samo..
  4. Zdravo ljudi,pre 2 nedelje sam kupio sebi EN500 i prezadovoljan sam kako ide i izgleda..Medjutim imam par problema sad zbog tehnickog posto mu je sve iz oba auspuha izvadjeno i cuje se kao da ima 2000ccm.Ne bi to ni bio problem da nisam cuo da ce na tehnickom to biti problem.Zanima me sad da li postoji opcija da se ugrade u njih neki db killeri ili ipak moraju da se kupe drugi fabricki? Jos dve stavke nisu na njemu fabricke,to je prednji far koji je kupljen u Louisu kao i volan koji je isto tamo uzet.Jel treba i njih da imam fabricke ili postoji opcija da se u amss odradi homogolacija fara i volana? Motor je EN500 1996. godiste na kais.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja