Jump to content

Moto Zajednica

Ognjenz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ognjenz's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, malo tesko za objasniti jer se ne razumem preterano u skutere, ali potrudicu se. Naime, imam Jonway Skuter ciji motor (agregat) pri polasku uzdize i zakacinje mi gornji deo motora i krci. Na prvom pogledu video sam sta mi tacno udara, i receno mi je da je tu potrebna neka gumica (koju nema; a treba da ima) kako bi ublazila to. Da li neko zna tacan naziv tog dela da bih mogao da kupim, i u slucaju da nije to sta je problem? Hvala unapred.
  2. Pozdrav. Imam 2T Peda Skuter i posto sam skinuo pumpu odlucio sam da sam pravim mesavinu. E sada, u moj skuter moze da stane oko manje vise 5l. Pa sam se pitao koliko zapravo ml ulja treba da sipam na 5l benzina da bi mesavina bila dobra. Hvala.
  3. Moja greška, mislio sam nov jer sam imao već jedan. Našao sam jedan sprint sport, šta misliš o tom skuteru?
  4. Moj drug ima kymca tako da znam da je dobar
  5. Da vozikanje po kraju baš tako. Neki od 50 može i 49 nema sad ne znam koja razlika
  6. Uspeo sam naći neke koji zapravo nisu
  7. Pa ne baš 270 može i 300
  8. Pa nema baš toliko dobrih al se može naći neki ukoliko dovoljno tražiš.
  9. Ne na 270 sam mislio jer možeš naći solidan polovan skuter za 250e+ a možda i jeftinije
  10. Pozdrav Gledam da kupim nov skuter, do 270e, pa ne znam koji brend da izaberem. Gledao sam sprint i čini mi se da imaju dobre skutere, mada sam hteo da ovde pitam da se ne zajebem. Hvala
  11. Pozdrav skoro sam kupio skuter, u pitanju je peda gp 49cc. On je radio jedno mesec dana i posle toga sam primetio jedan problem. Naime tokom vožnje on se prosto ugasi. Nisam znao šta mu je bilo no upalio sam ga i nastavio dalje. To se još neki put desilo ali jednom je kurbla zablokirala (razlog zašto ne koristim akumulator jer je prazan, pa moram da ga napunim skoro). Stric mi je nekako namestio kurblu, skidao je deklu. No problem je još bio tu da se gasi i kurbla se opet zaglavi. Da li neko zna do čega je problem/do čega može da bude? Trebao bi majstor još malo da dođe ali sam mislio čisto da vidim ovako, da li je neki veliki kvar ili ne. Inače 2T je. Hvala unapred.
  12. Pa da, otvoricu je danas/sutra pa cu da vidim, mozda je i zupcanik ispao iz lezista
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja