Jump to content

Moto Zajednica

UltrasBG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Volim stadion ,zene i pivo!
  • Motocikl
    Yamaha MT07

Poslednji posetioci profila

409 profile views

UltrasBG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

24

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo druze.

    Javi kad i gde se vozi.

  2. Konacno sam ga propisno testirao danas. Osetno slabije udara.I da, tuce donekle po grudima.Ali ne kao pre. Sve u svemu ja sam zadovoljan.
  3. I mene zivo zanima efekat pritiska na prednji tocak preko 120kmh ...recimo. A visina u agresivnom polozaju gadja negde sredinu grudi. Treba nam vazdusni tunel.Jel ima neko da donira? Cekam da odledi pa javljam rezultate na 90, 130,170...
  4. To cu da vidim kad ga raspicim.Al nikako iz minusa da izadjemo ...Vetrobran je tri puta siri i nesto visi od originala koji prodaju npr u Barelu za lepu cifricu. Nosi ga cetiri srafa .Dva napred i dva nazad.U sredini je nosac.Koji isto sa 4 srafa drzi pleksi.Prilicno je stabilno. Fazana bi razmazo a za zeku i malog bambija ne mogu sto posto da tvrdim. Hvala ti druze na savetu u sv slucaju.
  5. Ma opusteno.Da me tudja razmisljanja ne zanimaju nebi ni bio na forumu. Kapiram da cu ga skinuti kad me smori ,na leto naj kasnije. Mada meni se ovaj stil vise dopada vise ono parcence sto se prodaje bas za MT07. Fora da ne puca je da prvo isecec pa onda busis rupe.A i da se koristi sto finija testera.Kad se busi obavezno vlaziti rupu fajtalicom i sto sporije.I gumene podloske na svaki sraf. Kazem opet 4mm mi je nekako optimalna.Navezbao sam se pravljenjem terarijuma.Imao sam par tarantula pa se sa time zezo.
  6. Uzeo sam 4 mm.Da bi se manje tresao.Video sam neki snimak na tjubu kako lik pravi za kruzera od 5mm.A ranije sam se vec zezao sa plexiglasom 3mm pa mi je pucao lako.
  7. Kupio tablu 50×25 cm plexiglasa za 350 dindzi u "Ukradi sam".Isekao po ukusu.Probusio rupe.Fenom ga savio.Koristio sam podloske sa gumom sa jedne strane. Kao nosac sam iskoristio nosac tablice (aluminijumski).40 e. Manje se trese od retrovizora.
  8. Pao prvi pimp up. Stitnici poluga ili ti cupaci retrovizora.A moze i ceger da se okaci.
  9. T2 Ultralight pro-Quechua. Tezak 2kg. Aluminijumka konstrukcija. Sklopljen 40cm x 15cm. Otvoren 220 cm x 130cm (nastresnica za prtljag 60x130) Vodootporan.Licno se uverio. Meni je odlican i koristio sam ga i za planinarenja.Idelan za jednu osobu i za dve moze da prodje ako nisu buci,buci...
  10. Brate narucih iz bratske nam Kine.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja