Jump to content

Moto Zajednica

AcaLap

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

AcaLap's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Znaci ja mogu svojoj zeni da platim ostetu i tako da se zavrsi ili kako da razumem?
  2. Izvinjavam se Nerazumem se bas lepo po ovom forumu. Neznam ni ge bi najbolje postavio ovu temu
  3. Gledao sam tu temu Covek koji je pao sa motora dobio novcanu kaznu oko 30000 mislim Ali on je kaznjen za prebrzu voznju.tako sam dobio odgovor od njega. mislim da nije isti slucaj kao i kod mene. Hvala na saveti Zvao sam nekoliko advokata. Traze mi za izlazak 10000. Mislim da cu otici prvo sam sa suprugom, da vidim sta ce mi tuzilac kaze.
  4. Halo Drugari Pre mesec dana sam vozio sa suprugom na javni put motocikl sa koji smo pali sa malu brzinu u krivini , bilo ogranicenje 50 a mi smo tako od prili sa tom brzinom pali. Nista nam se nije deslio samo male ogrebotine koje su i lekari ubizvestaj upisali. Nazalost kad smo pali, odma je neko javio policiji i oni su brzo stigli tako da nismo ni imali vremena da se sklonimo. Radili su alko test koji je bio negativan i uvid dozvole i registracije, sve je bilo po propisu. Nisam nikome napravio stetu. Samo sto smo eto skliznuli malo po asfaltu. Krivina je bila veoma ostra i ima uzgib koji me je varnuo te smo pali. Nista strasno. Policija i ustanovila kroz merenje traga da je sporo vozeno in napomenuli subtobu protokolu. Pre neki dan dobijam pismo u zamenika tuzioca da dodjem ja kao osumnjice i supruga kao svedok da damo izjave. Jel zna neko kakve su kazne , a cuo sam da moze za humanitarne svrhe da se uplati da bi tuziovac odustao krivicnog gonjenja. Dali zna neko sta u tom slucaju najbolje kazati kod tuzioca i koliko bi me to sada iznelo novcano?
  5. Ma nije pitanje dali sam kriv ili ne , razumem da je covek kriv svakako ko padne. Nego mi cove napisao da je platio kaznu zbog prebrze voznje , posto su mu merili trag kocenja pa mu bila kazna 23000 a sta ako sam pao bez prebrzu voznju koliko bi onda bila kazna?
  6. A sta ako padne sa recimo 30 na sat , znaci sa brzinom koja prilagodjena i opet padne zbog naprimer umesto kvacilo stisnuo kocnicu. Opet mu se racuna prebrza voznja ili sta?
  7. A da je pao sa dozvoljenom brzinom koja bi onda kazna bila?
  8. @Niksha a zasta si tacno dobio kaznu? Za preprzu voznju i za urgrozenje bezbednost saobracaja???
  9. @Nikshaa jel su ti dali neku zabranu ili poeni dozvole. Si mogao da platis na rate?
  10. @Niksha mozes ki reci..kako si prosao na sudu.i.koja ti je kazna bila?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja