Jump to content

Moto Zajednica

Maacaakk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Gol
  • Motocikl
    Sprint Pulser 200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Maacaakk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav, gde mogu naci relej anlasera i karburator za sprint pulser2 200 a da nije na aliju?
  2. vazi hvala puno, kada kupim drugi javljam rezultate. Imam jos jedan problem, kada ga palim, nece da prebaci odnosno da sastavi nego samo vergla, ne daje naznake da ce upaliti, a kada mu odvrnem skroz srafce za ler gas tada samo sto ne upali samo sto mu je ler gas mali, i onda pojacam ler gas i tada ne daje naznake da ce uopste upaliti. Cistio sam detaljno karb do poslednjeg srafa tako da nije nista zapuseno, zanima me sta to moze biti?
  3. Pozdrav, potrebna mi je vasa pomoc.. Motor je poceo sam da mi vergla,znaci cim mu spojim klemu on vergla,pa cak i kada je ugasen kontakt, tek prestane kada mu skinem klemu, sta da radim i koji deo se tu pokvario ako znate?
  4. I zasto mi tokom voznje kada hocu da promenim brzinu I pritisnem kvacilo obrtaji ostanu jos nekih 2 sekunde pa se onda spuste. To je samo u voznji, na leru normalno se vracaju obrtaji
  5. Hvala puno,probacu danas pa ce da vidimo,javicu ovde svakako
  6. Ziv bio druze,ma moram da ga okrenem da stoji pod 60 stepeni da bih mu odvrtao I zavrtao sraf za smesu. Nalazi se na gornjoj strani karburatora,totalno nepristupacno , ne znam kako je palo na pamet kinezima da tu stave sraf za stelovanje. Propast....
  7. Zdravo ljudi,kako vi stelujete smesu na pulseru,koliko odvrnete sraf(pa ga zavijete ili odvijete pola u odnosu na to kako radi motor)
  8. Dogovoreno,izlazim posle napolje i polako jedno po jedno. Javljam rezultate,hvala vam puno na informacijama
  9. Ima rdje u rezervoaru,ali na crevo za visak goriva u karburatoru(kad prelije) izlazi cisto gorivo(ali u casici karba bude prljavo gorivo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja