Jump to content

Moto Zajednica

Ivan Varadero

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Ub
  • Motocikl
    Honda XL1000V Varadero

Poslednji posetioci profila

212 profile views

Ivan Varadero's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. I meni je stigao, moram da odem da uzmem.
  2. Varadero i jeste za to sto kaze kolega zemunac72. Prava drumska krstarica za dvoje
  3. Ja se nisam ni raspitivao za to pravo da ti kazem, ustvari preporucivali su mi neke majstore ali su preskupi ili vise ne rade od varadera. Znas li ti nekoga da to radi, posto i moj drugar mora da uzme amortizer ali nema bas toliko para da naruci iz delte.?
  4. Kasnice sigurno, koliko si platio?
  5. Dve nedelje i vise, sad kazu nesto sporo ide dostava.
  6. Prespostavljam da je sve to zbog amortizera, narucio sam novi i cekam da stigne. A desava mi se i kad ga zagusim u nekoj brzini zadnji tocak se trese bas pri dodavanju gasa, ali kazem to je sigurno zbog njega jer sad nema nikakvu funkciju sto bi trebao da ima.
  7. Hvala ti. Probacu, narucio sam drugi amortizer iz delte, nikako da stigne.
  8. E hvala ti veliko, sad mi je jasnije, i u pravu si, msm da je meni taj problem niskog zadnjeg tezista, a sve to usled zadnjeg amortizera, jer je procureo i izaslo je svo ulje iz njega, sad radi samo opruga, narucen je drugi. Verovatno je zbog zadnjeg amortizera tezi napred, sta mislis.?
  9. Nisam te sad bas razumeo, pa vucem normalno guvernal, nista ne radim specijalno, ipak mislim da je malo tezi nego sto bi trebalo, mozda zbog same njegove tezine, ali jos uvek imam jake ruke, neka ga
  10. 72000km, kazu majstori da se cuje na svakom i preporucuju mi da nista ne diram, kazu nema tu problema i da se cuje nije to nista.
  11. Probao sam tako, ide lako normalno, mozda je ovo ok ali se meni cini da je malo teze, nisam probao ni jednog varadera pa da uporedim, mozda je sve to normalno. Jel se tebi cuje lanac bregaste mozda da zvecka?
  12. Pa cini mi se od skoro, nije bilo tako kad sam kupio, a mozda i gresim nisam siguran. Jel i tebi tako?
  13. Ljudi da vas pitam, meni se cini da je moja vara malo teska na volanu, nije u voznji nego tipa kada je okrecem u mestu, guram, da li je to normalno, svestan sam njene tezine ali cini mi se da je ipak tezi na volanu nego sto treba, gume naduvane na 2.4bara. A mislim i da je predhodni vlasnik menjao te lezajeve u volanu, jel se podmazuje tu nesto ili je mozda nesto pretegnuto, sta kazete?
  14. Javicu, ja moj saljem za sloveniju, tamo imam prijatelje koji se bave time, imam i prevoz organizovan, zavrsava se sve za 4 dana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja