Jump to content

Moto Zajednica

LionFromZion

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

LionFromZion's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala @DeusExMachina na ovom odgovoru, pogledaću ove motore koje si predložio. Inače sam visok 186, težak 86kg, pa ako ima još predloga slobodno pišite
  2. Hvala vam, sačekaću da krenem da vozim časove, pa da vidim kako se osećam na 600ccm, posle toga ću imati neku predstavu o tome.
  3. I ja razmišljam da dok budem vozio časove za A, to će biti na motoru od 600ccm pretpostavljam, tako da ću steći uvid u to da li se osećam sigurno da odmah kupim neki takav, ili da ipak idem na 125. Je l ima možda ovde vlasnika benellija bn 125 da kažu utiske, nisam našao temu o njemu na forumu?
  4. Nisam, ovo je čisto iz recenzija koje sam gledao. Planiram ovih dana da odem do Benelija, tamo mogu da vidim uživo i da sednem.
  5. Pozdrav svima! Treba mi vaša pomoć u rešavanju nekih nedoumica koje verovatno većina početnika ima. Elem, planiram da polažem za motocikl ovog leta. Imam 25 godina i nemam nikakvog iskustva u vožnji, niti automobila, niti motora. Odlučio sam se da prvo polažem za motor, jer mi je najpotrebniji za gradsku vožnju po Beogradu, a kako još uvek nemam porodicu, izgleda mi kao dosta bolja opcija od automobila. E sad kreću dileme 1. Prva je: da li polagati odmah za A kategoriju, ili ići na A1? 2. Ako bih i polagao odmah za A, razmišljam da li svakako kao prvi motor uzeti neki od 125 kubika? Tu razmišljam između Benelli BN125(nov)2500e, ili neki polovan( verovatno honda cbr125, oko 1600-1700e). Ovde je dilema jer nemam mnogo iskustva, pa ne bih baš znao da procenim stanje pri kupovini polovnog, a kod novog imam garanciju. E sad dolazi pitanje da li vredi dati više novca za motor koji ću verovatno brzo menjati? 3. Treća opcija je da kao prvi motor kupim hondu cb600f hornet, jer mi se mnogo dopada i to mi je za sada, da kažem, motocikl koga mogu da zamislim da vozim baš dugo, a slušajući razne recenzije video sam da ga hvale kao dobar za početnika, jer se lako vozi i dosta je pouzdan… Koju od opcija biste mi preporučili, ili ako postoji još neka opcija van ovih koje sam nabrojao? Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja