Jump to content

Moto Zajednica

Bojan Savić

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki RF 900

Poslednji posetioci profila

302 profile views

Bojan Savić's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. Oni koji budu oštećeni od strane neregistrovanih vozila mogu da se jave udruženju osiguravača Srbije, udruženje isplaćuje punu štetu oštećenom licu i to vrlo često u roku od 7 do 10 dana a onda udruženje potražuje novac od vlasnika neregistrovanog vozila. Tako da postoje rešenja ali neobaveštenost o svojim pravima i nepostojanje volje da se informiše ovaj narod dovodi u poziciju u kojoj se trenutno nalazi. O tome sam govorio u ovom klipu od 7.00 minuta:
  2. Ako je neregistrovano vozilo snimano uličnom kamerom nije bitno da li je vozilo snimljeno tri ili pedeset puta. Kazna za takav prekršaj u produženom trajanju je dvostruka maksimalna kazna propisana za taj prekršaj. Dakle, ako je nalepnica istekla više od dva meseca za to je propisana kazna 10.000 dinara a za produženi prekršaj (više puta isti) kazna je 20.000 dinara. U teoriji, ako vozača ne zaustavi fizički saobraćajna policija i ne piše mu isključenje iz saobraćaja vozač može voziti neograničeno neregistrovan i za to platiti samo 20.000 dinara a može ni to ako se vešto krije od poziva na sud. Pre par meseci je na nekim portalima bila objavljena vest da je nekom starijem vozaču za vožnju neregistrovanim vozilom stigo kazni u visini od 755.000 dinara što je gnusna laž u cilju zastrašivanja vozača. Prekršaji nisu ni blizu toliko stašni koliko se ljudima čini, oni samo ne poznaju propise. To, naravno, ne treba da ohrabruje ljude da čine prekršaje ali to treba iskoristiti kao bunt i upozorenje da se to stihijsko pisanje kazni u cilju punjenja budžeta malo smanji. O tome sam govorio u ovome videu: A ovo je tekst u kome je izneta neistina: Aman, čoveče! Vozač (70) napravio 84 prekršaja za tri meseca, mora da plati 755.000 dinara - 24sedam 24SEDAM.RS Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu otkrili su 84 prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, koje je izvršio
  3. Prošle srede su bajkeri i auto entuzijasti izašli na ulice da jasno i glasno kažu NE visokim nametima vezano za motorna vozila. Slažete li se vi da tehnički pregled bude sedam hiljada dinara? Slažete li se da za motocikl ili automobil star 20 godina plaćate trideset hiljada dinara registraciju? Slažete li se da gorivo košta sto i šezdeset dinara po litru? Ako se slažete ignorišite ovu objavu. Ako ne, u subotu 14-og, u Novom Sadu, na mišeluku od 17 časova je novi skup nezadovoljnih vozača protiv gore pomenutih nameta! Pozivam sve gradove na samoorganizovanje protesta u cilju sabiranja nezadovoljnih vozača na kojima ćemo svi kao jedan poslati poruku sistemu da više nećemo ovako da živimo!
  4. Ko ima FB nalog može ovde da pogleda kako je izgledao skup i o kojim smo temama razgovarali. Sledeći skup je zakazan za subotu 14.08. na istom mestu u 17.00 i još jedan skup u Paraćinu u centru grada, ljudi se tamo sami organizuju. Savetujem svakome da dođe lično i da iznese svoje mišljenje o problemima i neku ideju ako je ima jer ovo je zajednička borba. https://www.facebook.com/104689451246147/videos/1890042587821876
  5. Evo nekih emisija u kojima sam pojasnio zašto se i na ovakav način borim. Nemam nikakve loše namere, samo želim da nas poštuju kao ljudska bića i da možemo da plaćamo sve što treba u okviru svojih mogućnosti.
  6. Pozdrav svima! Ne znam da li ste čuli, kolege bajkeri prave protestni skup protiv visokih registracija, goriva i tehničkih pregleda u Novom Sadu, na mišeluku, u sredu 4-og u 17h. Ja dolazim da podržim skup medijski jer se i ja duže vreme borim protiv visokih nameta za sve vršte vozila. Najavu sa skup možete pogledati na mom YT kanalu na sledećem linku: Vidimo se!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja