Jump to content

Moto Zajednica

sasa_f1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    250
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: sasa_f1

  1. Nasao sam u Carpi Moto IT sa dostavom za Srb 37e, inace na sajtu kosta 20e
  2. Nije za X, niti moze da nabavi
  3. Javio se, nema ni on...
  4. Znas li koji brend radi? Ako radi JT lancanike, znam da sigurno nema, jer JT ne pravi uopste za X
  5. Zna li neko gde mogu da nabavim zadnji lancanik za 502x a da nije Burnout?
  6. Imajte na umu da SR ima drugaciji prenosni odnos u odnosu na MT.
  7. Ne znam je li ovo neki kompleks ili trol
  8. Covek o 500cc govori kako nije za kruz 150kmh... E????? Procitaj opet kubikazu prijatelju, pa mi kazi koji 500 jeste. To sto lici na vece motore sa vecim kubikaza ne znaci da sa njima treba i da se poredi, jer ponovicu, radi se o 500cc.
  9. Vracamo se na pricu da niko nigde ne moze bez 8000 kubika i milion konja. Ljudi, budite realni, to je motor od 500cc, naravno da nije idealan za put (kako god izgledao) i ne moze da juri, ali je 500cc i moze ko ne zuri nego uziva Btw, trujemo temu
  10. E bezveze. Drzao je i oglas na kupujem prodajem, ali je motor bas pretrpeo dosta stete, ni za delove ne vredi ja mislim. Dobro bi dosao za taj komp, al eto...
  11. Na papiru, deluje za bolje nema za 6k Slicne smo konstitucije, ali ti ovde sedis povucen do kraja sedista. Kada se priblizis, skupis noge uz motor, krenes neku komadu nogom, nemas problem da kolena udaraju, nailaze na "prepreku"?
  12. Isti problem, cim treba nogama neka komanda-problem, neugodno
  13. Valeo Protectiv 100 sifra 820734
  14. Verujem, u voznji bi bilo mozda drugacije, ovako u mestu deluje ok.
  15. Potajno merkam neku zamenu za Trk koja ce da bude osetno laksa, ovo je bilo na spisku do juce dok na sajmu nisam seo na motor, i skontao da imam isti problem kao i na 300 Rally. Kolena udaraju u plastike ispod rezervoara sa mojom visinom od 191, pogotovo kada se posegne za menjac ili kocnicu.
  16. Ja samo da kazem da sa 191cm na sajmu nisam imao problem sa mestom za noge na SR3
  17. Greota da na ovolikom motoru polozaj nogu bude takav
  18. Imate otvorena vrata do 19h uvece u CF-u sve dok traje sajam.
  19. Opet se hvatate koliko je Trk-ova na oglasima, a niko da razmisli koliko ih je zapravo prodato novih. Reci cu vam ja, mnogo vise od svih kineza koje trenutno pominjete. Vise novih = vise polovnih u oglasima Manje novih = manje polovnih u oglasima Logicno je
  20. Mozda sam tebe i video pored arene ka Nisu, tipa 11-12 danas
  21. sasa_f1

    Kove 500X

    Je l ispratio neko pricu da je kod nas zastupnik za ovo Burnout, i da ce premijerno predstaviti 510X na sajmu? Cini mi se da su sami sebi udenuli konkurenciju za Benelli.
  22. Jedna napomena za vlasnike, proveravajte zategnutost srafova. Juce sam sasvim slucajno primetiio da su mi 3 srafa zadnjeg diska od 6 (cini mi se) popusteni, i disk mrda 1mm. Ovo je drugi problem odvijanja, nakon odvijanja srafova centralnog stendera.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja