Jump to content

Moto Zajednica

bumbar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu bumbar

  • Rođendan 30.05.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BEOGRAD
  • Motocikl
    HONDA TRANSALP xl600v

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

bumbar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Posto ti se ne daju pare da pravis i da budzis te nosace, LEPO zamoli na forumu ko eventualno ima te nosace na svom motoru(ne znam koji ti vozis), a kome ne trebaju u tom periodu, pa da ti ih IZNAJMI-POZAJMI sta god vec, za taj put koji planiras. To se lako skida, nece im nista biti,RENT-A-NOSACI! I svima lepo!
  2. Zovi pa pitaj www.poliranjefarova.com
  3. Jbg za potpun utisak moras da imas obe gume iste. Svaka guma za svoju podlogu. Ne moze covek da vozi krampone i da kuka kako nije za asfalt. Moje su MC30 obe nove i one su 90posto za asfalt. Vozim ih po gradu 7 dana i utisci su vise nego pozitivni! Cekam da izadjem malo, mozda za pocetak na Raljaring pa da vidim kakve su za ozbiljno.
  4. Odradio poliranje kod Strahinje i Milana u autoperionici "ZVEZDARA" i mogu vam reci da sam veoma zadovoljan! Videcemo jos po mraku kako se ponasa ali kakav je bio sad je EXTRA!!!!
  5. Ako imas uputstvo/garantni list, sve ti potanko pise. Meni je uz Vartu u sitna crevca objasnjeno kako se formira,koliko ampera, koliko dugo, sta prvo, sta drugo itd. Tako uradi i miran si. A sto ti nisu tamo formirali gde si ga kupio? Ja kad god sam kupovao akum. tamo ga formiraju i overe garanciju i vozi.
  6. Hvala svima na savetima!! Igrao bih se ja sa tim ali moram da se raspitam koliko sve to kosta. Jedna, druga, treca smirgla,pa jedna pa druga pasta, pa sundjeri itd. Bojim se da ce ispasti da je bolje da kupim nov vizir.HVALA!
  7. Ako neko moze da mi kaze ko,gde i kako to radi i kakva su iskustva? Mnogo mi je 4800 din. za nov jbg.
  8. Poliranje vizira od kacige? Ko to radi i kakva su iskustva?

    1. Prikaži prethodne komentare  5 more
    2. bumbar
    3. Dzaver

      Dzaver

      Ako ti je iole dobar vizir nemoj to ni raditi,ja sam ispolirao neko vreme je super ali se posle malo zamagli,tako da bude gore nego sto je bilo pre nego sto sam radio. I mozda tripujem ali kao da se jako lako ogrebe.

       

    4. bumbar

      bumbar

      Ja sam onaj ANTI FOG sloj unutra skinuo odavno. Jbg 2-3 puta ga obrises i to nezno krpicom cisto ono da skines prljavstinu i taj sloj krene da se razmazuje, pa sam ga ja ogulio skroz i to je sad ok. Meni je spolja izgreban pa bi to da sredim.

  9. A tebi je desni plus na akumulatoru?
  10. Svaka cast na lepom sredjivanju! Kad ja budem radio plastike dolazim kod tebe! Hehe! Kao lutka je sad.
  11. necu zeni da se mesam u putopis , jer ovo joj je prvi u zivotu . Sto se tice tih detalja , na kraju putopisa ja cu lepo da ispisem sve sto bi jednog putnika motorom zanimalo . mislim da je to korektno. I vise nego korektno! Hvala!!!
  12. Odlicno! Savrsen provod! Samo jedna mala molba...barem jedan post oko teh. detalja npr. cena smestaja, putarine, trajekt, neka info i o tome! Hvala!!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja