Jump to content

Moto Zajednica

Stefan Leskovac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Yamaha R6

Stefan Leskovac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel zna neko gde bih mogao da odem na servisiranje/ciscenje i fino podesavanje karburatora u Nisu ili okolini recimo? Imam nemiran rad motora na leru i trazi mi visok ler gas koji drzim na nekih 1.5-1.7. U pitanju je Yamaha YZF R6 2001 god.
  2. I ja mislim da ako je problem u ćopavoj, gasio bi se u bilo kojoj brzini. Na leru mi je broj obrtaja na oko 1500. Ako smanjim onda se gasi sam nakon obicnog turiranja. Ali majstor kaze da je to sasvim normalno za starije motore. I iskreno primetim nekad neravnomeran rad i blago povecanje i smanjenje istog na leru. Pre par dana sam imao situaciju kad je poceo da me zeza motor, da mi je pumpa za gorivo radila kao luda, bez prestanka je upumpavala gorivo kad dam kontakt. Ali opet, to se samo jednom desilo za sve ovo vreme.
  3. Pozdrav svima, nov sam ovde i nadam se da ce mi neko od Vas pomoci. Kupio sam Yamahu YZF R6 2001 godiste. Motor je extra ocuvan i u globalu sam prezadovoljan istim. U toku voznje je sve ok. Imao sam neka sitna ulaganja, kvacilo je bilo u losem stanju ali to je sanirano. Motor mi se ugasi u toku voznje, kad ubacim u prvu brzinu, da usporim, stanem ili skrenem, ugasi se istog trenutka. Ali ne bas uvek i to me jos vise buni. Povezivao sam to sa kvacilom i nakon popravke istog jedno krace vreme nisam primetio taj prob. A ubrzo se opet vratilo na staro. Kad sam zvao majstora koji mi je popravljao i servisirao sve ostalo,u glasu sam cuo zbunjenost i onda konstataciju da mi je otisao prekidac. Na pitanje koji prekidac, dobio sam odg pa ima ih vise, dovezi pa cemo videti. Jel imao neko slican problem i jel zna o cemu je rec?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja