Jump to content

Moto Zajednica

Max Dingospo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    50
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Max Dingospo

  1. Kineski za 10evr, kupljen na Aliju. Dokazano los.
  2. Pa vidi...na NC 2014g mi je cucnula samo mreza za tank. Inace se taj strap stavlja pozadi ali sam na prethodnom VT500c to stavljao napred na suzu i super se uklopilo. Ovaj put je i bolje jer zakacim za frunk vrata i ostanu funkcionalna. Ne smeta kederima od vrata isto tako. Idealno. Ja sam jedino nasao mrezu koja je znatno gusce pletena tako da mogu i sitnije stvari da poubacujem a da ne ispadne. Odlicno stoji npr.mapa u tome sa par osnovnih sitnica.
  3. Evo i ja sam pre neki dan dok sam pakovao motor da prezimi...precvikao kljuc od NC750x. Ima neki tanak vratic od dugackog kljuca. Nebitno. Odem kod Elezovica i rece mi covek 4000rsd za kljuc. Ajde de...odvojicu se od tih para jer mi treba kopija, za koju bih priveskom nakacio glacu starog kljuca jer ima RFID chip. Jbg, sad citam ove komentare o narezivanju od 350 rsd i slatko se nasmejem.
  4. takoe...blizu 4000km a bio je mazen i pazen. na svakih 300-400km pran i nauljen [sae90] a nakon voznje po kisi, podrazumeva se. samo sam primetio da se ringovi listaju i perutaju sa lanca jedan po jedan. verujem los kvalitet lanca i ko zna kako odrzavan pre nego sam ga preuzeo. Sad je prvi koji menjam od kako sam ga uzeo.
  5. I ja se slazem da mi je bilo cudno sto moze nov lanac na stare lancanike ali kapiram, samo sto su kupljeni (pre 3.000km) i deluju stvarno tip top. Ono sto sam primetio je nejednako istegnut lanac. I msm da nije pametno da sa tim nastavljam ili zapocinjem neke duze voznje. Kakvi su vasi saveti u vezi toga? Da jos malo teram sa ovim lancem tj.dodatno ga zatezem do proleca...ili da kupim novi set lanaca i lancanika pa predupredim sve nedace?
  6. Au bogtejebo...meni je bas kontakt osoba tamo rekla da bi samo lanac kostao 25.000rsd a uz to rad odnosno ruke ne vise od 3.000rsd. Jel moguce da su oni ugradili te svoje sate u cenu lanca samo da bi pravdali kroz 'originalnost' takvog rezervnog dela jer se cena uklapa sa onim sta su meni rekli. Meni je istog trena bilo jasno da tolika cena ne moze da se opravda u vidu jednog lanca. Pa jel Swarovski model?
  7. Aj bas prenesi ovde konacan sud kada ga zavrsi. Dolazim i ja u iskusenje da to uradim.
  8. Lanac propo...ringovi popucali. Vreme mu je. A lancanici ko novi Gde mogu da uzmem solidan lanac a da nije 25.000+ iz Delte. Fala vi fala.
  9. Da...suvozacko treba da ima greben. Konstantno ljudi skliznu napred toko kocenja.
  10. Nego bando...gde bre gume da napipam? Mislio sam da sad tokom zime uzmem dve nove za 2022. Gledam po sajtovima i magacinima. Nigde nista
  11. Platio 21.200rsd ali sam cekao 15 min...u ZR
  12. Ima i Wiener Stadtische. I to sve sa kalkulatorom koji se nadovezuje na kontakt formu preko koje vas obaveste o konacnoj kalkulaciji. https://wiener.co.rs/za-stanovnistvo/osiguranje-vozila/kasko-osiguranje/kalkulator/ Poslao sam upit pa kad mi odgovore javljam kakvi su uslovi.
  13. A jesi li imao priliku da ih pitas sta se desava ako do kradje dodje a da nisi prisutan odnosno nemas nikakav pouzdan snimak nadzorne kamere recimo?
  14. Msm da bih radije ocitavao temp i toplomerom u pokretu...ako treba
  15. Bice u rezervi...a i za ortaka koji kida off mnogo vise i uvek stavlja obican lanac. Uzeo sam nas SAE 90 pre par sati...oprao ponovi i dobro zastitio
  16. Samo me zent da ne pokupim oblak prasine sa lancem jer je viskozitet 100 i koliko sam upoznat imaju neke svojstva koja dodatno ulepljuju ali to sto velis...bolje nego neki Teflon sprej za bicikle sto mi je mestanin ponudio hahaha Moracu da pazim dok se ne dokopam prvog SAE 90.
  17. Bando...u divljini sam i na jedinoj pumpi u blizini imamsamo Lancola, sa oznakom 100. Pise da je mineralno ulje za sve uslove tj. opasne momke sa bradama i motornim testerama. Kapiram ako je za tako ekstremne obrtaje da moze i za moj lanac. Jel ok da ga umijem sa tim?
  18. Mene podseca i na Pandoru Moto...svi ti alarmi mogu da se prilagode i za moto potrebe. Pogledaj samo sta ima Zedex. Kome nije tesko da se odvoji od 300e za vrhunski alarm.... Alarmi za motore – Zedex ZEDEX.CO.RS
  19. U pravu si za strpljenje neophodno. Proverio sam sve u vezi teh.pregleda. Poskupelo je 1000rsd zasta me zabole iskreno jer su svi pohitali da registruju jebene frizidere ako treba, samo da ustede. Hvala @brka21za jos jedan savet za GM auto. Registrovacu kad prodje ova histerija oko ustede 1000rsd. Nema termina
  20. I na kraju ove melodramaticne balade koja nam je nazalost svima poznata...koji bi servis preporucili? Centar i NBG. Pitam jer ne bih da odem tamo i fabricki ugradjenu opremu da skidam i cerupam, samo zato sto se nekom spustio (ne digao) jutros. Hvala unapred za info.
  21. Hvala za info i pre svega usmerenje ka drugoj temi. U pravu si.
  22. Pozdrav narode... Samo da pitam jos jednom, za svaki slucaj...jel imate neku preporuku za teh.pregled. (lokaciju) Pitam samo zbog opreme dodatne koju ne bih zeleo da mnogo demontiram. Hondina (fabricka) je u potpunosti ali otkud znam hoce li ce na pregledu neko da mrsomudi oko toga. Hvala
  23. Sjajno..Akrepa istog imadem. Zadovoljan. E sad mi recite gde da ispoziram za tehnički a da me nateraju da skidam svu dodatnu opremu. Potrajaće
  24. Mogao bih tokom vikenda svratiti. jel to u redu i kako da te pronadjem
  25. Hvala ti druze na drumu ali ja se bas vratio sa kraceg izleta...izleteo iz grada do Rtnja, Krivog Vira i par istocnih jezera. Vise mi prijalo nego more da budem iskren. Put pod noge, lepo se provedi pa kad se vratis da nam kazes gde da odvrnemo gas pa na pivo, da sredimo utiske sa putovanja
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja