Jump to content

Moto Zajednica

ethmoon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

142 profile views

ethmoon's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Uzecu onda malo vise u obzir polovne.Jeste ovo mi je prvi motor, ali nekako ne mogu ni da zamislim da mi se nece to svideti, jer dugo vremena mastam o tome.. ko zna...Imam 19 god. i kupujem ceo motor sam, svojim novcem, tako da ne zelim da se sjebem, nekako mi nov motor uliva sigurnost, ali i to sto kazes mozda je bolje drugi motor uzeti kao novi... Videcu sta ima i od preko da se uveze mozda...Samo bas opasno drzi cenu to mi smeta, razlika novog i polovnog nije opala ni za 50%...Hvala na odgovoru!
  2. U poslednje vreme sam bas pratio oglase za polovne r125-ice, neka cena koju sam uglavnom vidjao je od 3500 pa i do 3800€, 2014-2018 godiste. E sad, nova kosta nesto vise od 5000€ u Plattneru, sto je svega svega 1500-1200€ vise, uz to se dobija i 3 godine garancije, razne opcije kredita itd... Izgleda da im jako slabo pada cena, i da kada ga budem prodavao za recimo 2 godine, cena ce pasti mozda nekih 1500€? Ja mislim da mi se vise onda isplati uzeti novi, ali zeleo bih da cujem i vase misljenje.Imam mogucnosti za novi, i po mojoj nekoj racunici se on vise isplati...
  3. Au koja je to glupost... Jel moguce da se mora opet slusati 40 istih casova, bas nema smisla
  4. Pozdrav, imam 19 godina, uskoro zavrsavam polaganje B katerogije, dakle kada polozim dobicu probnu B kategoriju.Da li nakon toga mogu da krenem da polazem za A1 ili A2 kategoriju bez problema, jer stvarno mi se ne slusa opet svih 40 casova teorije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja