Jump to content

Moto Zajednica

Stefan Milosevic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Stefan Milosevic

  • Rođendan 29.11.2003.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Yamaha YZF R125

Poslednji posetioci profila

135 profile views

Stefan Milosevic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav motorasi,hteo sam da pitam da li ima neko ko resetuje kilometrazu na motoru. Kupio sam motor od predjenih 6000km, ali se ta instrument tabla pokvarila i ne moze da se popravi ,pa sa kupio polovnu od 16000km, pa ako znate ko moze da mi vrati sa 16000km na 6000km cisto da bi bilo original.. Hvalaa!! Motor je Yamaha YZF R125 2008god.
  2. Vlasnik Sprint Pulser 125cc Pozdrav motorasi , imam problem na svom pulseru vec evo 3x mi pucaju zbice na zadjem tocku /guma 13/80/17 65h/ Originalne zbice za njega ne mogu nigde da nadjem tako da 2x sam menjao zice stavljao sam od Automatika 16'koje odgovaraju. Mislim da ova guma 130/80/17 65h nije originalna velicina kakva treba da bude,mislim da je malo deblja u odnosu na originalne,da li zbog toga pucaju zice mozda, sta znam vece opterecenje ili nesto stvarno ne znam? Kada sam kupio motor takvu gumu je vec imao. Kada sam prvi put zamenio zbice pukla je prva otp. posle 2meseca i ostale su krenule da pucaju,a kada sam zamenio zbice nove posle toga evo ima 1mesec kako je prosao i krenule su da pucaju...? "Zbice ne menjam ja, nego kod coveka jednog koji se bavi tim poslom menja za motore,za bicile....itd." STA RADITI ZBOG CEKA DOLAZI PUCANJE ZBICA!!??
  3. Pozdrav motorasi , imam problem na svom pulseru vec evo 3x mi pucaju zbice na zadjem tocku /guma 13/80/17 65h/ Originalne zbice za njega ne mogu nigde da nadjem tako da 2x sam menjao zice stavljao sam od Automatika 16'koje odgovaraju. Mislim da ova guma 130/80/17 65h nije originalna velicina kakva treba da bude,mislim da je malo deblja u odnosu na originalne,da li zbog toga pucaju zice mozda, sta znam vece opterecenje ili nesto stvarno ne znam? Kada sam kupio motor takvu gumu je vec imao. Kada sam prvi put zamenio zbice pukla je prva otp. posle 2meseca i ostale su krenule da pucaju,a kada sam zamenio zbice nove posle toga evo ima 1mesec kako je prosao i krenule su da pucaju...? "Zbice ne menjam ja, nego kod coveka jednog koji se bavi tim poslom menja za motore,za bicile....itd." STA RADITI ZBOG CEKA DOLAZI PUCANJE ZBICA!!??
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja