Jump to content

Moto Zajednica

BataJova

Članovi
  • Broj tema i poruka

    149
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BataJova

  • Rođendan 04.09.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Honda CBF 600n

Poslednji posetioci profila

851 profile views

BataJova's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

277

Reputacija u zajednici

  1. Da li se vec neko javio? Izvini, njegova je 2021, tako da ipak ne odgovara
  2. @ivica744 Da da, slazem se sa tobom. Ali tacno se secam, zvao me je i pitao jel da menja, reko moze, nije problem. Dok je majstor iz Bg-a slao poruke i sve preko poruka nista preko poziva da ima sve crno na belo i sve sto je odradio slikao i pokazao. Sve u svemu ne napadam Micka, ne sporim da je dobar majstor samo sam podelio svoje iskustvo, ja sam imao lose. Neku su recimo imali pozetivno iskustvo, neki negativno. I zbog mog iskustva ja nemam preporuku za njega.
  3. @ivica744 Rekao mi je da je zamenio, ali sam kasnije kada sam sam menjao kais kuci uvideo da je varijator isti, da nista nije dirao. Ma nema problema, nema ljutnje nikakve, diskutujemo samo.
  4. @ivica744 da da, prvo je bilo da je varijator, kaze zamenjeno sve, ali izgleda da se cuje nesto i u motoru, radilica, klip, kaze ne znam tacno, ali sad nemam vremena i dogovorimo se da ja to teram na drugo mesto. Ali opet nije nista problem sem sto nije ispao fer i korektan.. Ali razumem i to, ja njega sam video samo tad kad sam ostavio motor i vise nikad i on je to znao, sto bi u mom kraju rekli "ovca za sisanje". I nisam rekao da je od tad proslo skoro 2 godine, tako da briga me i za pare i ostalo, samo sam hteo da napisem nesto u ovoj temi vezano za ovu temu. A da se nadovovezem gore, tada je imao 2 nova GS-a podignuta, brdo motora unutra i ispred sto sigurno govori da je dobar majstor, ali dzabe kada nije covek.
  5. @ivica744 Stao je negde na ulazu u Valjevo, imao je neki cudan zvuk, ali je upaljen ponovo i isao je, ali se i dalje to culo, tad nas je sreo lik ne mogu da se setim kako se zove iz valjeva je vozi mt07, nosi fluo zelenu kacigu i odveo nas je kod nekog lika na ulazu sto radi nesto sa kolima, ima servis, vozio je tad GS-a 1200, a zena 850 i onda su zvali prvo jednog lika sto ima pick-up i popravlja skutere, ali nista od njega, pa su zvali Cipuru, ali on je imao koronu i onda su rekli aj kod Micka. I tad mi je reko Micko da se cuje nesto kod varijatora. Posto nije moglo odma da se resi, reseno je da ja predjem na Varadera i nastavim put pa u povratku da se cujemo i da svratim, ali posto nije, posle nekog vremena smo se culi i tada mi je reko da se i u motoru nesto cuje ali da nema vremena i onda sam ja zvao majstora u Bgu i on je sa slepkom otiso po skuter i odradio generalnu.
  6. @BSG Decko, ovde niko ne spominje cenu, sta si se uhvatio za cenu. @ivica744Yamaha Majesty 250 teget plava, sa mnom je bio drug na Varaderu i jos jedan na gsx-ru
  7. @BSG Cena je najmanji problem, nisam pravio problem, svako naplacuje svoje znanje kako misli da treba, ja to postujem. Ali ovo je nesto skroz drugo.
  8. @Bojan82 Ja sam to menjao tek posle nekog vremena, nisam odma proveravao kad sam doterao motor.. Necu da se osiromasim za tih 185e, neka mu ih. Samo nije ljudski. @Marko05 I ja sam takodje video bas dobre motore i dosta motora koje radi, vidis prema vama je ispao ok skroz, bas ljudski, prema meni skroz obrnuto.
  9. @BSG Ja kazem samo sta je uradio meni. Mozda on jeste profesionalac, ali nije covek.
  10. Posle duzeg vremena sad mi je palo na pamet da iznesem svoje iskustvo sa Mickom. Dok sam vozio skuter i onaj problem sto sam imao na putu i kada mi je stao motor u Valjevu, tada su mi preporucili Miodraga ili kako ga zovu (Micko). Adresa je Valjevo Podgorska 30 U skuteru se culo neko lupanje, receno mi je da je to kod varijatora nesto dole i reko u redu, neka ga tu, ja nastavljam, pa kad bude dolazim. A kasnije se ispostavilo da zapravo nije bilo lupkanja u varijatoru nego je motor prolupao skroz, samo nije imao dobar sluh. Posle nekih mesec dana mi javlja da zamenio varijator i set kvacila i to je iznosilo 180e i plus 5e za postarinu, uredno sam sutra dan poslao pare i nakon nekog vremena resim da zamenim kais i rolnice, ja otvaram, vidim isti varijator koji je vec bio na njemu, prepoznao sam ga po blagom ulubljenju i sve ostalo nije pipnuto nista. Nisam mu nista rekao, jer ja necu da se osiromasim za te pare, on nece da se obogati, ali neko gore sve to vidi. Tako da moja topla preporuka je zaobici u sirokom luku.
  11. Druze, jeste bilo prosle godine, ali me interesuje da li je ono sto se vidi na mapi do tog vidikovca asfalt ili je zemljani put?
  12. @Mr.ZOKI Hvala, hvala.. A moja greska, sta cu, mogao sam da sipam odma bilo koje ulje, pa makar i zejtin Ali uci se na greskama, uglavnom bilo je lepo
  13. Nema, vec smo zvali... Kaze nam da im je to mana, da je odma cim je izbacio otislo.. Problem je sto istice registracija februara, a nov sat 86000
  14. Pozdrav drugari, da li mozda ima neko ili zna nekog ko ima sat za Yamahu mt03 660ccm?
  15. Pozdrav za sve kolege koje smo sreli danas na relaciji Bovan, Soko banjaz Rtanj, manastir Ravanica... A bilo ih je Boga mi preko 100
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja