Jump to content

Moto Zajednica

tomaz s

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

tomaz s's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. uf .. moram dat pažnju onda na temperaturu, makinu vozim na 800 metara iznad mora al u prolječe je i tamo 30 stupnjeva .. hvala za opozorenje.
  2. huh o tome sam se razpitavao da,a dobio sam razlicite odgovore i neki su mi rekli da je ovo ok neki da nijebas idealno i.. na kraju dobio sam u dar ovo i sipnuo unutra. i mehanicar rekao mi da bice dobro za vikend drive.. hm..
  3. evo me, poštovani XT kolegi - dobio makinu od mehanika pa ču malo podjelit iskustva kao što sam obećao - izmenjano ulje i filtar ulja u motoru (Motul 5100 10W-40); - izmenjana tesnila, semeringi i ulje u prednjim viljuškama - očigledna razlika u ublažavanju u odnosu na ranije!; - izmenjani damperi u zadnjem točku (prethodni su se istopili, bukvalno!); - izmenjani zubačniki i lanac - prije zubačniki 15/39, sada 15/45 (lanac prije 102, sada 106, 106 direkt OK za 15/45). prva izkustva sa 15/45 vrlo su dobra - naspram 15/39 sa 15/45 sada makina na primer u drugoj čak i od minimalne brzine povuče odlično (prije sam recimo u isti situaciji morao šaltati u prvu). za sad mislim, da je to to; primetite, međutim, da sam ranije imao 15/39... - možda ču jednog dana za poređenje testirati i 14/45, a za sada vrlo sam zadovoljan, za moj stil drivinga (offroad livade, šuma ...) to je to, puno bolje od 15/39! budite dobro i hvala svima na informacijama i pomoći!
  4. odpicno hvala vam puno na informacijama,javit cu kad sredim, izgleda onda da sam se ok odlucio. uzivajte!
  5. hvala baltrekk, koliko ti je bilo u originalu?
  6. Zdravo XT owners, naručio sam za moju XT 600 novi lanac 106 členkova, novi prednji zubačnik 15 i novi zadnji 45 zubova. Imam mašinu 3TB ali je je ex vlasnik taj motor sestavio, i možda ipak umjesto orig. 3TB stavio okvir od 2KF jer ima zadnji sada 39 zubova.. Ali možda ima i neke kombinacije 15/39 i 3TB u originalu? Nadam se da če bit kombinacija 15/45 OK, šta mislite? Inače morat ču zamenjat za 15/43? Vozim offroad.. Hvala puno na bilokojem komentaru, uživajte. Tomaž.
  7. a ok onda to je nekako 'normalno' ponašanje. hvala puno, da ne paničarim, još sam nov u tome..
  8. može pitanje - dali i vama koji imate zadnju c02 motor malo pleše na makadamu? ja sam nabavio novu i ono malo se ko kaća zvija motor na makedamu.. dali je to normalno?
  9. stalker dali ova kombinacija ok?dobro ti sluzi ovo i koliko je visji motor odoka?dali si trebao visati i prednji dio,vilice?ja sam sada nabavio 2kf mort i pokusat cu ga stavit na 3tb..hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja