Jump to content

Moto Zajednica

Veljko2265

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Quingqi 200cc

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Veljko2265's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao zovem se veljko imam 19 godina iz valjeva sam Ima li neko broj ili neki kontakt sa servisom koji radi sprint i Quingqi motore. Treba mi za Quingqi QM200cc Nece lepo da baca varnicu na svecicu.
  2. Ima li neko broj od servisa nekog koji radi sprinta i Quingqi ako to uopste ima kod nas
  3. Zovem se Veljko Iz Valjeva sam imam 19 godina Potrebna mi je pomoc oko instalacije na Quingqi 200cc ako neko zna da mi pomogne motor vergla ali ne baca varnicu kako treba baci varnicu tek na kraju kad ja pustim dugme
  4. Ali on vergla ali ne baca varnicu baci varnicu tek na kraju kad pustim dugme
  5. Pa vidi ovako motor je rafio sve dok ga ja nasam stavio na spaner i zamenio zadnji amortizer tog dana sam pokusao da zamenim i prekidace sa desne strane i od tad nije mogao vise da upali pa sam ja pre neki dan pogadjao kablove dok nisam ubo redosled i onda sam stisnuo kvacilo pritisnuo start dugme i on je poceo da vergla mozda sam ja obrnuo neki redosled Zamenio sam cdi decko mi je rekao da je od 200cc quingqi i da je 100% ipsravan, zamenio sam i bobinu A za diodu sam siguran da je stradala jer je pukla i kad je stavim da je izmerim ne pokazuje nista a za drugu pokazuje. Ali ne znam zasto kad ubacim tu drugu na mesto te sto je stradala onda motor ne baca varnicu uposte a kad stavim tu neispravnu on baca varnicu. Mislim da sam napisao gore da se ta neispravna dioda previse zagreva dok ova druga ne
  6. Cao evo da pitam i ovde mozda ce vise njih videti. Prvo da pitam ima li neko da prodaje konplet instalaciju za Quingqi QM 200cc (ne mora cdi, namotaji, bobina, zmigavci, svetla, desna i leva, konzola)ako je u ok stanju ponudite A onda da pitam ako neko zna u cemu moze da bude problem:zamenio sam bobinu, cdi, rucku koplet sa desne strane i kad stisnem(da napomenem ja sam spajao zice kd desne konzole jer se nisu polkapali kablovi) pritisnem dugme za paljenje motor vergla ali nece da upali, skinem svecicu prislonim je na masu stisnem dugme motor vergla ali nema svecice cim pustim dugme on baci varnicu na kratko, isto je i kad pritisnem dugme na blic samo tad baci varnicu na kratko i to je to.isto kad stisnem dugme i kad pustim u tom momentu se cuje u releju startera da nesto cvakne, sagnem se i nadjem dve diode izvadim ih i shvatim da je jedna pukla uzmem na njeni mesto i ubacim drugu motor vergla ali nema u opste varnice, cim vratim tu neispravnu on baci varnicu na kratko, (da napomenem posle dva tri verglanja ne duze od 10sekundi ta neispravna dioda bude vrela) vratio sam te diode na mesto i sad duga svetla nece da mi rade, sta sam jos otkrio onaj mali magnetic sto ide sa namotaja sa njega idu dva kabla kad ih pistalicom proverim oni su u kontaktu pistalica pocne da pisti ne znam da li to tako treba, pa pomazite ko sta zna.
  7. Cao Prvo da pitam ima li neko da prodaje konplet instalaciju za Quingqi QM 200cc (ne mora cdi, namotaji, bobina, zmigavci, svetla, desna i leva, konzola)ako je u ok stanju ponudite A onda da pitam ako neko zna u cemu moze da bude problem:zamenio sam bobinu, cdi, rucku koplet sa desne strane i kad stisnem(da napomenem ja sam spajao zice kd desne konzole jer se nisu polkapali kablovi) pritisnem dugme za paljenje motor vergla ali nece da upali, skinem svecicu prislonim je na masu stisnem dugme motor vergla ali nema svecice cim pustim dugme on baci varnicu na kratko, isto je i kad pritisnem dugme na blic samo tad baci varnicu na kratko i to je to.isto kad stisnem dugme i kad pustim u tom momentu se cuje u releju startera da nesto cvakne, sagnem se i nadjem dve diode izvadim ih i shvatim da je jedna pukla uzmem na njeni mesto i ubacim drugu motor vergla ali nema u opste varnice, cim vratim tu neispravnu on baci varnicu na kratko, (da napomenem posle dva tri verglanja ne duze od 10sekundi ta neispravna dioda bude vrela) vratio sam te diode na mesto i sad duga svetla nece da mi rade, sta sam jos otkrio onaj mali magnetic sto ide sa namotaja sa njega idu dva kabla kad ih pistalicom proverim oni su u kontaktu pistalica pocne da pisti ne znam da li to tako treba, pa pomazite ko sta zna.
  8. Isto sta mi je sad proslo kroz glavu Na ostalim primercima ne treba nista da se drzi kad se motor pali Kod mene nije trebalo do pre mesec dana odjednom treba da se drzi kvacilo. I ako je motor u neutralu. Da li mozda nisu kablovi nekako seznuli od prekidaca nozice i kvacila.
  9. Evo upravo sam nasao ovu jednu diodu i shvatio da jel neispravna da li ona mozda ima neke veze?
  10. Provericu mada ne verujem da je ona jer mi sve normalno radi svetla sirena zmigavci
  11. evo vidi se ovde taj konektor
  12. Sad sam raskacio konektore sa namotaja imaju dva konektora 3 kabla idu na namotaje a dva kabla idu na onaj mali magnetic sta je vec. Kad uzmem i pistalicom stavim jednu pipalicu na jedan kablic sa tog malog magneta drugu pipalicu na drugi kablic sa tog magnetica unimetar pocne da pisti. Da li je to ok?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja