Jump to content

Moto Zajednica

RobertZr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    Honda NT700 Deauville

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

RobertZr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Tako je, i kod mene je na imbus, ali kako sam ja video, kad sam skinuo, nema nečega kao klizač, ili nešto drugo na metalnom delu, a na viziru su samo dve rupe za šrafove. Ili sam samo pretrčao pogledom, pa nisam zapazio....
  2. Po ovome onda postoje bar tri dubine kofera?
  3. Da,da, tako nešto sam i mislio. Pomogao bi sigurno. Gde se te stvari mogu kupiti? Hvala!
  4. Ako dobro vidim sa slike, tvoj vizir viši od mog. Jesi ga menjao ili si ga već tako kupio? Čini mi se da bi i meni dobro došao nešto viši, jer mi vetar tuče u čelo. Ne znam, dali da kupim onu malu nadogradnju ili viši vizir... Doduše ni ne znam gde bih ga kupio...
  5. Što se tiče dubine bočnih kofera, nisam ni znao da postoje dublji i plići. Ali sad kad gledam sliku koju je N.F.S. postavio, u pravu si. U ove moje ladno staje po jedna kaciga recimo. Ne znam dali staju u pliće.
  6. Pozdrav ljudi! Evo da se pohvalim! Konačno mi je stigla Devilka ! Ako nekog možda interesuje, kupljena je u Nemačkoj sa 77000 km. Plaćena je 2400 eura, tako da je komplet sa carinom, porezom, registracijom izašla na otprilike 3000. Samo sam je tri puta provozao dosad, ali mi je već prirasla srcu! Pozdrav svima
  7. N.F.S. Hvala puno na informaciji,baš sam tako i mislio. (da je komplikovano). Ali je skroz bolja varijanta, ova kao što si i rekao. Samo poklopci da se skinu,pa vezati za zadnje rukohvate. Hvala na savetu!
  8. Pozdrav Gospodo, imao bih pitanje: Dali je neko nekad skidao bočne kofere sa dovilke? Jel komplikovano? Pitam zbog transporta iz Nemačke. Kaže mi čovek da bi bolje mogao vezati da njih nema na motoru. Hvala unapred!
  9. Hvala puno na lepim rečima za motor, ovo mi je trebalo kao psihološka podrška da znam da se nisam zeznuo kad sam se odlučio za ovu vrstu. Imam nešto u najavi, ali da ne ureknem, javljam se čim stigne iz Nemačke, ako Bog da, za desetak dana sa sve slikama. Jupiii!
  10. Pozdrav svim članovima foruma i ove teme! Nov sam u ovoj priči, pa bi mi svaki savet od Vas-iskusnijih, dobro došao. Poslednji put sam vozio motor još krajem 90-ih, pa sad kad su već deca odrasla, odlučio sam da to nastavim. Posle dugog premišljanja, dali da kupim V Stroma ili Deauville-a, sam se ipak odlučio za Hondu. Moje pitanje bi bilo: dali je bolje uvesti iz inostranstva neku dovilku, ili kupiti u Srbiji? Mada, koliko sam pratio u zadnje vreme, nema neke velike ponude kod nas. I ja sam gledao onu u Belosavi, ( a čitao sam i komentar jednog člana sa ovog foruma kako je prošao sa njim). Svaka pohvala za motor koji je Niko imao. Takav bi i meni trebao. Hvala unapred, svako dobro svima!
  11. Pozdrav Gospodo! Ja sam Robert iz Zrenjanina, i vas bih molio za savet. Nameravam da kupim V Stroma DL 650 u bliskoj budućnosti, pa me zanima koja bi to bila realna cena za njega? Nema ih nešto puno kod nas u ponudi, pa sam ubacio opciju da ga uvezem iz Nemačke, pošto su mi deca tamo pa mogu naći nešto što valja. Ali sam se raspitao pa su porez i carina oko 1600 evra. Cene su im otprilike kao kod nas, pa kad se na to doda i ova svota,to je već ihaj preko 5000! Jedino što su možda sa manje kilometara.... Hvala unapred na Vašem vremenu io odgovorima! Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja