Jump to content

Moto Zajednica

Kursum

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha Virago 535

Poslednji posetioci profila

126 profile views

Kursum's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Kursum

    Prigusivač

    Ada je pretpostavljam član ovog foruma. Ili gresim?
  2. Kursum

    Prigusivač

    Zna li neko gde mogu da nađem dB killer koji odgovara za Virago 535?
  3. Kursum

    Azbestna traka

    Zvao sam i onaj termoplast, oni samo belu imaju.
  4. Kursum

    Azbestna traka

    Vidim da ovih termoizolacionih traka ima na KP oglasima, ali uglavnom crna i ona neka zlatasta ko što u Dubaiju vole. Meni bi neka braon nijansa legla. Zna li neko ima li u Bg gde da se kupi? Ili drugde u Srbiji pa da se poruci?
  5. U tih sat i po sam samo zaključio da te smetnje nisu takve da ne mogu da izdržim. Ali u vožnji, zaista ni to što me je tad smaralo, ne primećujem.
  6. Ne gledam što volim, nego što moram.
  7. Pala je i prva vožnja sa kacigom. Pre toga, po savetu prodavca, nosio sat i po u kući, odgledao prvo polufinale Evrovizije tako, nije baš bilo prijatno, ali ni neizdrživo. Vožnja sasvim druga priča, nisam ni primetio da je imam.
  8. Na to sam mislio, da dodjavim koja je. U finalu su bile ostale CS-15 i ova. Kod CS 15-se pinlok dokupljuje, ovde uključen, ona nema sunčsne, ako bi ih hteo, izašla bi više od ove, a ova bolja kaciga i lepše stoji. Uzeo XL na kraju, kod 2XL oko obraza malo ima lufta. Naravno rekli da svakako jedno sat i po kod kuće nosim, bez obzira što sam je nosao tamo, da do tad ne skidam nalepnice i čuda. Sve u svemu probao 20-ak, od nekoliko koje nisu pravile problem glavi, ova mi se učinila kao najbolji odnos cene, kvaliteta, performansi i opremem
  9. Red je da se podnese izveštaj. Uzeta: HJC I70 Mat Crna kaciga | Motoland WWW.MOTOLAND.RS I70 je moderna sport-touring kaciga, sastavljena od naprednog HJC-ovog polikarbonatnog...
  10. Otprilike sam shvatio da je to put.
  11. Exo 490 se ne proizvodi više. U radnji imaju, mislim, još dve veličine i to je to. Na koji HJC 70 misliš? Ima sa oznakama C i I. Spremam se da probam danas ove C 70 (taj model je i kod Sharpa ocenjen sa pet zvezdica) i I 70.
  12. Lakša je ova 1400, drugačiji materijal. Ima i zgodniju kopču. A i dobije se pinlock free, pa izađe skoro na isto. No, nije to poenta, ovu sam prosto probao, pa sam o njoj razmisljao, jer mi savršeno leži. Al' ako ima taj problem sa "zviždanjem" onda je glupo dati te pare, sve i na rate bilo. I za 520 piše da ima tih problema sa zviždnajem preko 80 km/h. To su komentari na Louisu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja