Jump to content

Moto Zajednica

markovicgepard

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

markovicgepard's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Novi modeli bajkerskih cizama u gepardu! fabricke cene! za sve informacije - 021301977, trazite maloprodaju, ili posetite gepard prodavnicu u Novom Sadu, u ulici Koci Ivana br 2 (kod Blue Lofta)
  2. ja ne radim vise u gepardu, info na 021301977
  3. naravno, posle "srpske" nove godine... za cenu ne znam tacno, ali sigurno ce biti blizu starom modelu - oko 3.500rsd
  4. udpate: čizama nema više u veličini 44 i 45. dakle, ima 0,1,2,3 NOVI model će biti u maloprodaji negde posle nove godine. Biće sličan starom - glavna razlika je u đonu, koji će biti manje sportski, više bajkerski, takoreći...
  5. ne znam s kime ste razgovarali u subotu, ja (prodavnica) sam radio od 8-15h, a ja Vam sigurno nisam rekao da nemamo vise cizama. imamo ih jos i u magacinu, u subotu je prodat jedan par, juce, danas... moguce je da Vas je neko, greskom, dezinformisao. izvinjavam se u ime te (misteriozne) osobe. mada, raspitao sam se kod kolega, posle 15h u subotu u firmi nije bilo nikoga ko bi se uopste javio na telefon, kako kazu. a do 15h bi Vas uputili na mene, a ja nisam nikome rekao tako nesto. eventualno je moguce da je doslo do zabune oko sifre artikla, ove cizme su art. 231, da se zna dakle, cizama ima, za sada! za sve informacije mozete pozvati br. 021 301 977 i traziti maloprodaju (mene). ja sam Ivan Markovic. tako da, ako procitate ovde neku informaciju koja vam se ne dopada (a nije od mene) , najbolje je direktno proveriti telefonom. Pozdrav!
  6. radicemo i 46 i 47, ali kada se skupi makar 5 porudzbina od jedne velicine. porudzbine telefonom na 021 301 977
  7. sto se tice vecih brojeva - dobio sam informaciju iz proizvodnje da je problem sa djonovima. eventualno bi mogli raditi 46 velicinu, jer su djonovi takvi da jedan odgovara za dve velicine, tako da bi se od 45 moglo napraviti i 46. medjutim, 47 je problem, jer bi morali porucivati nove, a to ne radimo za manje kolicine. imajte u vidu da se pod vecom kolicinom podrazumeva nekoliko stotina pari, ili makar sto, zato sto ih fabrika djonova izgleda nema na lageru, pa bi ih morali proizvoditi. sad, nisam siguran koji bi bio minimum. juce mi je u proizvodnji receno da npr. 30 pari djonova ne bi porucivali. da li bi 50, ne znam... ako bi se vi bajkeri organizovali i zvanicno porucili neku odredjenu kolicinu, onda bi ste dobili jasan odgovor, ako nista drugo nas br. telefona je 021 301 977, ja sam Ivan Markovic Pozdrav! spijun
  8. Pozdrav svima! ja radim u Gepardu, tako da me mozete pitati sve sto vas zanima. Za sada, imamo brojeve 41-45, ne mogu vam tacno reci kada ce biti vecih brojeva. Ali, definitivno cemo imati u vidu vase interesovanje. Takodje, bilo je pitanja u vezi sa slanjem cizama, za one kojima ne odgovara da dolaze u NS. Moguca je kupovina pouzecem, saljemo brzom postom, preko Aksa, mislim.
  9. pozdrav svima! Ja sam Ivan Markovic, radim u Gepardu u Novom Sadu. Izmedju ostalog, proizvodimo motoraske cizme. Postoji vec tema o tim cizmama na ovom forumu. Danas smo culi o tome od vise clanova foruma (kojima se zahvaljujemo!), koji su kupili cizme kod nas, pa odlucih da se registrujem, tako da mozete dobiti informacije iz prve ruke. Vidimo se na temi: Moto oprema/ cizme Gepard Novi Sad!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja