Jump to content

Moto Zajednica

Shpritzerns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Shpritzerns's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. A recite mi kakav vam je stil vožnje? Meni ne troši kad vozim baš lagano, po gradu, samo kad ga vozim malo agresivnije i malo duže. Koristim Fuchs Silkolene Comp 4 10w-40. Primetio sam, kad sam menjao filter ulja, da nedostaje ona dihtung gumica (O-ring), ali to može da utiče valjda samo na filtriranje ulja, ne na potrošnju. Nabaviću gumicu pa ću opet zameniti uskoro pa probati možda neko drugo ulje, Ipon ili Motul mislim. Mada je Silkolene sigurno dobro ulje.
  2. Pozdrav braćo Burgmanovi! Ja se vratio na Burgmana 400 - sad imam K8 2010., a prethodni je bio K6 valjda (2004.), sad je kod drugara. U međuvremenu vozio BMW F650GS 2006. pa Majesty 400 pa Apriliju Pegaso 650 i evo me opet na Burgeru. Nema šanse leti motor voziti, maxi skuteri su majka. Inače ne vozim sezonski, nego cele godine, a najmanje kad je pretoplo (ili kad je minus ili zavejano :)). Ovaj ima taman i fabričke grejače ručki. Da ima još grejanje sedišta kao veliki brat 650 executive... Nego, ne mogu dalje da čitam, a prelistao sam dosta i čudi me da nisam naišao na temu potrošnje ulja. Meni je i K6 trošio i evo i K8 isto toliko. Trebalo bi da je na novijem motoru rešen taj problem, koliko sam čitao, tako da ne znam da li je samo kod mene nešto? Kakva su iskustva ko ima 2007.+? Moram da napomenem da imam trenutno kineski akrap, tj. Aklap na njemu, a i na prethodnom je bio neki džiberski auspuh. Jedan majstor mi je rekao da zbog toga može da troši ulje, a svi ostali da to nema veze. Nigde ne vidim da curka, ili da je nešto umazano. Bilo je samo par kapi na iberlaufu (sa creva prelivnog ventila)... Nakon svake iole duže vožnje dospem recimo 1dl, ugrubo. Koliko ja znam, Burgmani vole da troše ulje čim se malo zapapriči, tj. ne troše ako se vozi penzionerski i takva su i moja iskustva. Ovo sa auspuhom ću isprobati kako će biti sa fabričkim pa ću vam javiti. Stiže mi sutra pa ću ga montirati kad stignem, ili oteram majstoru... Inače više volim fabrički auspuh, da ne plašim ljude po gradu.
  3. Pozdrav društvo, Imam da prodam auspuh za AN400 1999-2002, original, u super stanju. Kupio za svoj 2004. ali ne odgovara (centimetri na nosaču). Sad tražim fabrički za ovaj moj model 2003-2006. Kad već pišem, da budem koristan, video sam da je ranije bilo reči o gasnim amortizerima za sedište. Ima u Novom Sadu (Petrovaradinu) firma Novopak koja ih proizvodi, prema uzorku. Danas sam preuzeo i namontirao i dobar je amort, za 2200din nov, a sa otpada prodaju po 30€. Inače, ni amortizer ne odgovara sa prethodne generacije. Sve makar malo izmene, ološ. Pozdrav svima!
  4. Pozdrav, Ja sam Ivan i danas sam kupio Burgmana 400 iz 2003. Imam jedno pitanje za vlasnike, Jel kod njih normalno da nekako diže zadnji kraj kad se daje gas pri kretanju, tj. i kad sedneš i malo turiraš, on da ti diže guzicu? :) Hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja