Jump to content

Moto Zajednica

Saturno

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Sprint Hawk

Poslednji posetioci profila

84 profile views

Saturno's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala. Gledao sam na Kompp Co sajtu ali nigde ne mogu da nadjem katalog skutera, a nasao sam neki post sa autoblog.rs iz 2019 da je u Kompp Co Longija Digita 50 kostala samo 800 evra. Hvala svima na preporuci!
  2. Pozdrav, vec duze vreme hocu da kupim nov kineski skuter. U pitanju je marka "Sprint" ali nikako ne mogu da nadjem na internetu neku prodavnicu koja ga uvozi. Da li neko od vas zna neku prodavnicu koja generalno uvozi ne samo "Sprint" skutere vec i ostale kineske skutere?
  3. Hvala svima na pomoći. Pošto nisam mogao da nadjem probelm, poručio sam nove lamele pa sta bude bice. Ispostavilo se da su one bile problem. Sada radi sve normalno. Još jednom, hvala svima na pomoći.
  4. Ne verujem da je to jer da je vukao falš vazduh, cule bi se promene u radu motora. A on svakako mora da vuče vazduh na toj strani karburatora. Filter služi samo da ne ulazi prljavština u karburator, a inače može da radi i bez filtera. Da li ti se rešio preblem kad si to uradio?
  5. Što se tiče sajle nova je i kad skinem onaj zeleni poklopac odlično radi sve, a za lamelu nisam znao da može da se okrene naopako. Mislim čak i da jeste, da li je moguće da radi dok ne dobije opterećenje?
  6. Poštovani, Imam problem sa IMT 506 frezom. Naime radio sam kompletnu restauraciju motora(Zamena dihtunga, lagera, semeringa itd.) i kada sam je sklopio i upalio, nema snage. Pre nego što sam uradio remont kvačilo je radilo sve super, ali nakon sastavljanja nema snage na točkovima. Kada je ubacim u brzinu i krenem nizbrdo ona ide prva, druga, treća ali čim dobije opterećenje ili kad se ukopa u zemlju samo stane. I dalje se čuju zupčanici kako se okreću ali ona neće da ide pa neko mora s preda da je povuče da bi je iskopali. Po pričama drugih treba da se popusti sajla na onom korutu sto se nalazi na ručici kvačila ali ni to ne pomaže. Nisam pametan... Ako neko ima neki savet, bio bih zahvalan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja