Jump to content

Moto Zajednica

Rakhil

Članovi
  • Broj tema i poruka

    42
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Rakhil

  1. Rakhil

    NC750X 2016

    Jel se menja podloska na svakoj zameni ulja? Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  2. Ako neko zeli da izmeri buku svog auspuha, rado cu pozajmiti profi merac, pa vidite gde ste otprilike i dal treba prepravka/vracanje na fabriku.
  3. Da li znamo kakav je pravilan postupak merenja, kao na klipu gore iz USA ali po nasim pravilnicima? Koje rastojanje, ler ili neki broj obrtaja, koliko od auspuha? Imam merac decibela pa me bas zanima koliko cu izmeriti na fabrickom auspuhu a koliko na komsijinom homologovanom (isti motor).
  4. Rakhil

    NC750X 2016

    Fabricki trazis po sifri 08A70MGSD30, ima na netu na brdo mesta. Ja sam moj narucio sa nekog UK sajta ali ih ima pun eBay. Univerzalni su mnogo veci i ne staju u kutiju sa relejima i osiguracima.
  5. Rakhil

    NC750X 2016

    Meni su ugradjene preko releja, ima prazno mesto i kupis mali originalni da moze da se zatvori kutija, najelegantije resenje.
  6. Rakhil

    NC750X 2016

    Stigao mi sa Alija neki ball nosac za telefone i slicno, onaj koji ide u rupu osovine viljuske/kormana, ne znam kako se zove ali steering stem na engleskom. Jel ima nekih losih iskustava sa time pa da ih treba izbegavati ili paziti na nesto pri montazi? Planirao sam da stavim gumicu radi dihtovanja i da ne stezem ko debil.
  7. Rakhil

    NC750X 2016

    Rekao bih da je do sirine pre nego do visine Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  8. Rakhil

    NC750X 2016

    Jedno pitanje za sve: jel tocite 95 oktana ili 100/pojacane/premium/ benzine u NC? Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  9. Rakhil

    NC750X 2016

    Kapiram da je efekat na vesanje pozitivan, brze reaguje itd. Jel to smislen upgrade za NC? U smislu da vredi para i truda? Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  10. Imam jednu, ne koristim nikad. Neprakticna je uzasno, jedino sto mi se dopalo je softver i njegove opcije, inace je cela ta familija proizvoda sada obsolete. Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  11. Rakhil

    NC750X 2016

    Uradio ja, kupio na Aliju blanko i odneo kod Ristica u Zemun da narezu. Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  12. Rakhil

    NC750X 2016

    Mora Darko da precizira sta je radio (ispalo savrseno, da napomenem), ali prepravio je instalaciju kako je dosla. Moj primerak bar je dosao sa nekim relejom/kutijom na sebi, nisam ulazio u sustinu, sad je vezan na fabricku kutiju sa osiguracima i relejima, ne moze fabrickije od ovoga. Mozda ce te zajebava montaza nosaca, zavisi koji crash bar imas. Sa Givijem se ne slazu idealno bas, mora guma i tesko naci mesto gde da ih stavis a da nisu previsoko.
  13. Rakhil

    NC750X 2016

    Ja sam stavio bas te, tj Darko montirao krsteno preko releja. Nemam zamerki nikakvih, i ne izvlaci struju. Sent from my SM-S908B using Tapatalk
  14. A da ti dodjes do mene sa motorom i pozabavimo se time? Imam i mernu opremu raznu, i stendere, i alat, i sve prsljenove na broju i u funkciji
  15. Ja trazio onomad kad je otpalo, nisam nasao. Mozda ako bih bas pitao nekog sellera da posalje samo klipseve te, al ko ce se cimati, zasrafio i zdravo.
  16. Ja imam na NCu taj, isto mu dodje. Stavio sam sebi i drugaru na Gileru Nexus, obojici nam je otpao po jedan osigurac za namestanje polozaja. Sad sam ga trajno fiksirao kako hocu po jednoj osi i vozim. Efekat je odlican, meni ispalo taman kako treba, mogu da otvorim kacigu na preko 100 na sat ako hocu i buka drasticno smanjena.
  17. Od ovoga sa spiska sam probao Motip, i njega zaobidji, ostalo verovatno radi posao ok.
  18. Rakhil

    NC750X 2016

    Malopre prelazim Brankov most, kad zaustavlja policija sve motore na kontrolu. Pored pauk i na njemu vezan NC isti moj, oduzet valjda. Neko od kolega najebo izgleda...
  19. Rakhil

    NC750X 2016

    Savet za sve koji koriste deflektor sa Alija: proveravajte plasticne osigurace polozaja pre svake voznje, meni je otpao od vibracija jedan osigurac. Sad je trajno fiksiran u jednom polozaju, sto i preporucujem svima, zalite ih lepkom. Nosaci koji ga drze za vizir su dobri, trpe 150 na autoputu i rupe bez problema, ispadaju polugice koje zakljucavaju odredjeni ugao.
  20. Rakhil

    NC750X 2016

    Ista takva. Stavio sam poviseni vizir pa jos preko toga deflektor. Drugar je stavio samo deflektor sa Alija na fabricki viziri i resilo mu problem nakon par dana podesavanja, a on je na autoputu stalno.
  21. Rakhil

    NC750X 2016

    Ovo su maglenke koje sam porucio, ima ih pod vise imena al ovo je kao bilo provereno. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom izrade, kako je spakovana instalacija itd, i potpuno su plug'n play. Zakacio sam ih na akumulator u kuci na brzinu, radi testa, i ubija kako svetli, morace malo da se uperi na dole. Ovde je neki tip okacio bas na NC750X, pa se moze videti par detalja:
  22. Rakhil

    NC750X 2016

    Ne znam ni da li cu ga stavljati, i onaj manji sam kupio pa stoji mesecima u garazi i ceka da se nakanim. Ide motor ovih dana na sanaciju posledica izletanja sa puta i redovni servis pa cu da isprobavam posle toga dodatke. Prvo da okacim maglenke, stoje na stolu i muce me
  23. Rakhil

    NC750X 2016

    Stigao mi malopre. Nije za oduseviti se, deluje tanko i krto, mada je ste dosta duzi od Ali verzije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja