Jump to content

Moto Zajednica

Marko Petkovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

134 profile views

Marko Petkovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje. Prilikom blagog kocenja prednjom kocnicom cujem blago skripanje,proverom mesa na plocici i da li ima nekih nepravilnosti u vidu spadanja ili zamascenje sve je u redu. Plocice su fabricke i imaju 8k predjenih ali 4 godine. Motor nije vozen 6 meseci. Sta raditi,da li menjati plocice ili ?
  2. Pozdrav ljudi, interesuje me da li je neko mozda planirao da skida rep tj nosac tablice, da namontira onaj kraci?
  3. @ziks a MT 09 18-20, top je motor
  4. @SaniBGjel ces to porucivati u delti ili ces pre aliexpresa?
  5. @SaniBGUgradicu ga sigurno ali prvo akrap mora da padne, dobro je kad te čuju na ulici! Hteo sam chrash pad da zastitim motor za svaki slucaj i vizir cisto da podignem udar vetra malo. Imas li ti u planu nesto?
  6. @SaniBGpa i ja mislim da je to ista tura ej pa pitao sam u Stojanovu ali su mi rekli da se raspitam u delti.. jel ti znas nesto vise oko quickshiftera? Pa rekli su mi kad sam bio pocetak aprila..
  7. @SaniBGhahah dada, to je prava stvar za njega ej ja sam iz Bele Crkve ali sam cesto po Novom Sadu hahah ja cekam dve nedelje i vec ludim
  8. @SaniBG Zvao u delti i oni me spoje sa likom iz Stojanova i on u fazonu stize prva narudzba ostala jos 2 crvena i 1 crn,reko taj mi je sudjen inače pohvale za zaposlene iz Stojanova top su za saradnju ! Mislim da ce se ziks odluciti za nesto jače i vece
  9. @SaniBGbio sam ja u Novom Sadu u Stojanovu, vec sam kaparisao uzeo sam crnu mat, crvena i siva mi nekako dosadne. Svakog dana ocekujem da me zovu da je pokupim sta si ti bese odlucio,jel ces uzimati?
  10. Dada previse je to keša svakako za bilo koji motor,uglavno nemoj se zaletati dobro razmisli pe kupovine ;)
  11. @ziks Hvala na odgovoru sta planiras uzimati sad posto si odustao od cb650r ? Usput da li neko zna gde se moze porucivati tjuning oprema( chrash pad,ogirinal vizir itd..) probao sam par puta u motoland ali slaba vajda...
  12. SaniBG hvala ti ! Uglavnom r motore sam menjao,duze vreme r6, pa sada ovaj prelaz sa r na nejked me je malo brinula ta visina sedista jer se dosta uspravno sedii Rekli su mi ljudi u Stojanovu da ce to biti sve okej ali reko da vidim i sta drugi misle ...
  13. Pozdrav ljudi, interesuje me misljenje u vezi honda cb650r, visina sedista je 810mm a ja sam visok 181cm. Da li ce mi odgovarati?
  14. Pozdrav ljudi, interesuje me misljenje u vezi honda cb650r, visina sedista je 810mm a ja sam visok 181cm. Da li ce mi odgovarati?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja