Jump to content

Moto Zajednica

Asumonja22

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    Sprint Exactly 50cc

Poslednji posetioci profila

135 profile views

Asumonja22's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi, imao sam ruzno iskustvo da moj 2t skuter nije dobijao dovoljno ulja i da je ‘’zaribao’’ , planiram da skinem posudu za ulje i iskljucim uljnu pumpu i da krenem sipati ulje u rezervar, da li je potrebno iskljuciti pumpu ili samo poskidati creva i zacepiti rupu za ulje na karburatoru ili moram skidati i uljnu pumpu, i usput rezervar mi je 4,8l koliko onda ulja da sipam
  2. Dobar dan, ne znam da li je ovako dozvoljeno tražiti delove za skuter, zbog neozbiljnih prodavaca sam 2 sajle zadnje kocnice promenio, a nemam mogucnosti da odem negde dalje da je kupim, potrebna mi je sajla 185cm za zadnju kocnicu, u pitanju je Sprint Exactly, pa me zanima da li neko ima od vas da proda?
  3. Sta znam novi sam u ovome skoro sam kupio skuter pa ne znam kako prenosi snagu, ima dobar start ali posle izgubi snagu eto tako da se izrazim
  4. Imam problem, skuter kad prebaci u drugu ide i dalje ali jako polako, stavio sam cilindar-klip 70cc, ne znam da li je mozda problem do karburatora, podelite neka vaša mišljenja..
  5. Pre 2 dana sam stavio na sprint exactly kit od 70cc kad je hladan nema snage da vuče uopšte u prvoj a kad je vruć predpostavljam da kreće iz druge i nema snage do nekih 15 na sat i onda tek povuče, da li znate šta bi mogao biti problem?
  6. Moje ime je Anđelo, pridružio sam se forumu jer sam novi u svetu motocikala, pa bih želeo da podelite neka vaša iskustva sa mnom, nadam se da ćemo se lepo družiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja