Jump to content

Moto Zajednica

Smiksi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Smiksi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Cao drugari, da ne zna slucajno neko ko ima delove za Secu? Trebaju mi stapovi, tj 1 stap mi je gotov,stapovi su inace 36x685mm, mada moze i + - 5 mm tipa 680 ili 690mm,znaci bilo sta od toga mi pase, i desni prekidac za paljenje, moj se odlomio.Bio bih mu vrlo zahvalan .Volim Secu bas , i zao mi je da budzim, stavljam drugi prekidac jer ne mogu da nadjem originalni, pa bi morao da skidam plastiku volana pa da budzim drugi retrovizor itd.Hvala na pomoci, ako neko ima delove i raspolozen je za prodaju neka me kontaktira na broj ako mu nije tesko.. 062636646 ,pozdrav drugari.
  2. Cao drugari, da ne zna slucajno neko ko ima delove za Secu? Trebaju mi stapovi, tj 1 stap mi je gotov,stapovi su inace 36x685mm, mada moze i + - 5 mm tipa 680 ili 690mm,znaci bilo sta od toga mi pase, i desni prekidac za paljenje, moj se odlomio.Bio bih mu vrlo zahvalan .Volim Secu bas , i zao mi je da budzim, stavljam drugi prekidac jer ne mogu da nadjem originalni, pa bi morao da skidam plastiku volana pa da budzim drugi retrovizor itd.Hvala na pomoci, ako neko ima delove i raspolozen je za prodaju neka me kontaktira na broj ako mu nije tesko.. 062636646 ,pozdrav drugari.
  3. Bravo, tako je i xs 750 je taj fazon koji trazim , hvala puno !
  4. Cao drugari svima.Dugogodisnji sam vozac motora, prvi motor sam imao sa 14 godina, i od tada moja ljubav je samo rasla.Tokom 20 godina voznje sam promenio dosta motora, ali doslo je vreme da se ustalim sa jednim i to sam cvrsto resio. Pa bi mi trebala pomoc od Vas dobri ljudi i clanovi foruma :) Trazim da kupim neki od navedenih motor,da moze da se prevede naravno i u sto korektnijem stanju. .Ne trazim novije modele.Prvo sto sam ih imao godinama unazad, drugo sto imam sada i decu pa ne moze covek ni da priusti kao nekad. Modele koje trazim , tj bilo koji jedan od njih svi su ispod 1990te godine. HONDA CB MODELE oldtimer fazon ,ne sportske i preko 400 kubika.To su cb 400 , cb 500, cb 650, honda cb 750, honda cb 900 , to je od hondi, mozda sam i promasio neki od modela , ali nadam se da clanovi znaju o kakvim modelima je rec, onda Yeamaha XS 400,Yamaha XJ 650 , Yamaha XJ 550. Ukoliko imate nesto od ovoga i hocete ga prodati po nekoj trzisnoj ceni da imam u cemu da uzivam tu sam i slobodno se javite.Nisam preprodavac i nakupac,jednostavno sam ljubitelj i tokom godina sam promenio 20tak motora.Imao sam i jednog od najlepsih cafe racera u Srbiji, ali elem to cemo nek drugi put :) Hvala jos jednom dobrim ljudima. Ostavicu i moj kontakt takodje za slike ili ako neko ima neku ponudu da mi javi. Aleksandar 062 636 646
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja