Jump to content

Moto Zajednica

djole grunf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    298
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu djole grunf

  • Rođendan 04.08.1971.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.odvozsuta-otpada.rs/

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

djole grunf's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

99

Reputacija u zajednici

  1. Trazim pouzdanog i odgovornog vozaca C kategorije koji se ne plasi posla kinta nece biti za pocetak velika ali garantujem da ce biti na vreme . U pitanju je kamion sa dizalicom za rad po Beogradu iskljucivo..Radno vreme je standardno...do pet..i po neka voznja uvece za delove grada gde vazi blokada danju.Treba da ima nesto radnog tj vozackog iskustva i da poznaje Beograd ..STROGO postuje saobracajne propise ..cuva masinu stize na vreme i bude deo ekipe !Posto tek zapocinjemo ovaj posao u pocetku nece biti mnogo voznje ali nam je potrebna pomoc u radionici sklapanje namestaja voznja kombija pa cak i bravarski radovi dolaze u obzir... Firma je u Kaludjerici tu je i kamion pa je pozeljno da je i vozac relativno blizu ...zbog prevoza itd. Ako mozete da shvatite koncept i pronalazite neku logiku...i imate zelju da probate pustite PP, pa zovem da pricamo!
  2. da imam mape save i dunava sa ucrtanim plovnim putevima kao i kilometrazama . ekstra je jer do deset km na sat meri precizno u decimalu tako da imam tacnu informaciju predjene kilometraze za koje vreme i kojom brzinom i tako znam potrosnju goriva plus chuvam se napera na dunavu a i memorisem mesta za pecanje .
  3. jok bre kakav tac skrin sve na gumbice nego ima zgodan nosac malecna je vodootporna ima litijum jon baterijicu pa bas dugo radi i bez punjenja.nije losa za po shumama i gorama pamti rutu ..ma nemam pojma ja je kupio za brod ali sam se ponovio za nautickog garmina sa dubinomerom pa mi ova ne treba vise.
  4. prodajem garmin quest moto navigaciju sa kucnim i autopunjacem krletka za brzu montazu demontazu kutija uputstvo usb kabl instalacioni disk i originalni disk mapa evrope v6 i futrola.moze se koristiti i kao personalna pesacka ili biciklisticka navigacija pamti rutu kojom ste prosli ubacene mape srbije. zezao me aparat pa samstavio slike sa neta .sutra slikam i postavljam originalne ... telefon 063695793 djole
  5. samo kao ideja sledeci komad napravi sa zaravlenim poklopcem i eto ti veoma atraktivnog stola za dnevnu sobu ,,moj vec petnestak godinica ima tu funkciju a video sam ga prvi put od drugara koji ga je doneo sa Malte.
  6. isao do radionice izmerio osovinski od rupe do rupe 11cm posalji mi na pp broj akoimas viber watsap poslacu ti i sliku.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja