Jump to content

Moto Zajednica

dzoniika

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    suzuki v strom

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dzoniika's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Definitivno je samo do ugla pod kojim stoje rucke. Dovoljno je visok da sedim bez naginjanja napred i opterecivanja tezinom, ali je zglob konstantno u neprirodnom polozaju. Bojim se samo da ce mi, kad kupim novi, posto je ispravljeniji, tad zapravo i postati malo dalji i vrv cu se naginjati napred, al kontam da moze sa podizacima kormana da se resi.
  2. Hvala ljudi, moracu to do sledece sezone da zamenim, inace cu uskoro imati zglobove sezdesetogodisnjaka iako sam tek na pola puta.
  3. @TAZZ@Alekre Da li ste uspeli sami da zamenite? Gde ste ih nabavili?
  4. drugari, da li je neko imao problem sa fabrickim kormanom za model 2017 u pogledu ergonomije? nekako rucke previse idu unazad, tako da zglob sake ne pada pod prirodnim uglom vec se nekako izvrce ka vani... ima neko da je menjao ili izradjivao custom?
  5. Imate li neku preporuku za usb punjac za malog stroma iz 2017? Sa poslednja dva nisam imao srece, prvi prekratak pa sam se mucio kad god treba da izvucem, a drugi je strcao.
  6. @savavavankoliko je lako skinuti i montirati opet? @Nikojesi porucivao vec sa ovog sajta, znas li koliki ce biti ukupni troskovi za ovo? mozda mozemo da porucimo zajedno pa da izbegnemo duplu postarinu
  7. Imate li neku preporuku za vizir na stromu 650 iz 2017-te? Fabricki mi bas nije pomogao na autoputu, cim predjem preko 100, spustam se i krijem iza vizira
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja