Jump to content

Moto Zajednica

N.F.S.

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    8376
  • Pridružio se

Sve što je postavio član: N.F.S.

  1. N.F.S.

    Honda CBF 1000

    5700din po disku mi je bio brembo sinter za tigra. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  2. N.F.S.

    Honda CBF 1000

    0692220970 Kraljevo "Motocrossteam" I SBS su vrh plocice, OEM ugradnja za dosta motora. Samo sinter kupuj
  3. Kakva ti je stara zadnja? Jos uvek cekam TF da stigne za hondicu...
  4. To je prvi prem. stepen? Meni je za tigra polisa 19000din, a za nc750 14300. Stepen 4 (nikako da se dohvatim nekog nizeg ) Inace kaaakva motorcina taj versys! I boja je top
  5. N.F.S.

    Honda CBF 1000

    Bitno je da pri narucivanju napomene da li za model sa ABS ili bez, razlicita su kljesta/plocice... Moja preporuka, (kao i uvek) EBC sinter.
  6. Takodje, za 25 godina kako AKTIVNO vozim (i isto tako aktivno menjam ulje) ako sam podlosku zamenio 3 puta, prevencije radi, ne zato sto je pustala... Inace, aluminijumska podloska (12x16x1,5 npr.) kosta ispod 5 dinara.
  7. N.F.S.

    NC750X 2016

    Honda na dijagnostici, sve perfekcija! Da me Branko nije za ruku uhvatio ne bih odoleo da kliknem "reset ecu" A bas me je vuklo da vidim sta ce biti
  8. Meni onda ugasi samo gorivo, da servisiram volim
  9. Vrhunska sprava covece! Ugasis te servise i vise se nikada ne mora menjati ulje/plocice Ovu moju cisto pusti kroz dijagnostku, da vidimo sta kaze.
  10. Ovaj tvoj uredjaj je MS80? Sinoc vracene plastike na hondu, dolazim danas da je prikacimo
  11. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ako mene pitas, moci cu tamo posle 20-og sledeceg meseca... Ne zameri ali pre nikako, vec imam jednu integru koju ocekujem. Uzmi, kaze supruga, radi tudje.. Ne rasturaj vise svoj motor Komercijalno i profi ti radi Darko Satelis, a iz Bg je... Ja sam vise entuzijasta i zaljubljenik u motore, popravke ne radim (da jurim delove i tako to)... Da servisiram, proverim, podmazem, dotegnem, ulepsam... To mogu i za to imam uslove. Hvala na razumevanju, neka te gume drze!
  12. N.F.S.

    NC750X 2016

    To ce @Paljevina! Kad ga tjuniramo ima sto na sat da ide Salim se malo, to da sam hteo uzeo bih odmah jak motor, poenta ovoga je da se dzabe vozis, nije nesto eksplozivan ali u gradu bas uzivam! Agilan, pokretan, upravljiv, protinjem se kao skuterom! Kada malo oko komfora poradim bice top... Sve dalje se vozim bez da pauze pravim, nasao sam polozaj dobar (sedim blize napred).
  13. N.F.S.

    NC750X 2016

    Novitet na Hondi! Cep osovine tocka, nista lepse danas nisam ugradio, bas volim kada stavim nesto sto sam bas zeleo, pa neka je i sitnica. Na semaforu, sa moje leve strane staje momak sa zutim tmax-om 560! Nov... Odmah sam video cep na osovini (kod mene ide sa leve, njemu je sa desne strane), razmisljam pasuje li?! Drugi semafor, opet on i ja, gledam, snimam... Malo ga pratim, staje, parkirava se covek. Koja rec o skuteru i kazem mu ja sta mi se svidja, probamo taman! Nema vise ovo nazad prijatelju, meni je vec jasno, jos da on prihvati Trazim da kupim odbija, nudim 1000 din, nudim 2000din... Smeje se momak, dade mi na poklon. Skinem "tmax" nalepnicu i evo gaaaaaaaaa
  14. Honda taman rasturena, mazem svaki kontakt dielektricnom mascu, aj dodji da je okacimo! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  15. Legendooo! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  16. Hvala na lepim recima, da se malo priviknu i top. A ako ne, niz vodu! Kupuj drugo... Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
  17. Evo slika drzaca, nema komfora tu ako se drzi suvozacica. Polozaj je takav da se bukvalno onaj na zadnjem sedistu ne oseca... (ako se drzi iz svojih ledja)
  18. Podizaci su vec na motoru ali se devojka vrv drzi za drzac na rezervoaru... On je tu samo dok sedis i cekas semafor da imas gde ruke Ona da se drzi iza ledja svojih i neces osecati da je tu uopste, sediste je vec radjeno, dva puta kod mene, sadnji/suvozacev deo je prosiren za 3 a produzen za 6 cm.
  19. N.F.S.

    NC750X 2016

    Ideja za one koji nemaju tregere u koferu pa im zenina kaciga skace tamo/amo i nervira vozaca Tregeri deciji, 50din kod kineza, metalni krajevi se skinu sa sve tri strane, dva duza zasrafimo pod granicnike, na treci napravimo kukicu kojom ce se kaciti na zicu koju smo fiksirali napred sa dva kratka srafica! Dizajn i boja tregera po zelji
  20. Mnogo je prasine kod tebe u ulici, nalepila se u sundjer i ako je ne vidis, skini filter vazduha, operi (ponovo) i vrati. To ce resiti gasenje... P.S. Jesi li probao startovanje sa dodatnim akumulatorom i sta se desilo?
  21. Nije kod mene skuter, sve ce to vlasnik isprobati.. Osetio bih antifriz, poznajem mu miris kada sagoreva. Ali 11000km predjenih, pih bas glupo bre!
  22. Uradicu sediste i vozim! Ipak ce ostati u izvornom obliku koji mi se svidja, 30mm gel napred, da se ukopa sundjer u obliku zadnjice ali tako da nazad (do suvozaca) gel legne 35mm u rupu a napred 25mm. Sloj tankog sundjera preko svega i vrati se originalna navlaka. Gel neki kvalitetan i to je to. Radnja kod tapetara sat vremena, ne ostavljam motor pa da se vracam po njega...
  23. To je manjak alata o kome pisem, i sa satelisom 400 su mi bile ruke vezane bez dijagnostike. Kada bar ne bi radio skroz pa da se preduzima nesto , nego se po celi dan vozi a ujutru zeza... Sve se nadam da je do akumulatora i udarne struje. Sve javljam sta otkrijemo, ovih dana bas imam puno obaveza a van motora.
  24. U Novom Sad-u je kupljen inace, prethodni vlasnik izgleda (po ugradjenim delovima sudeci) da nije stedeo, bas sve deluje kao novo.
  25. Probace on nekog jutra sa jakim akumulatorom, kilometraza je takva da za sta god se uhvatis deluje kao novo, servis su radili na 10000km, stavljen i nov akumulator tada (BS marka). Mozda nema dovoljno udarne struje... A kada radi vrti se samo tako, bas sam se iznenadio, Srdjan je vidim odradio sediste, ima i neki varijator drugi (nisam otvarao taj deo). Pravo da vam kazem, nisam zeleo ni da rasturam bilo sta, tek je kupljen, pojma nemam sta ce u buducnosti biti pa da ne bude "vi ste to tamo radili i tako to...". Kabliranje je dobro, kontakti zdravi... Masu sam i sa agregata odvio pa ponovo pritegao, konatakt sprej koristim kvalitetni "eco service co910". Ako ima neki poznati problem, to me zanima.. Prilicno je nov model. Dve svecice na cilindru, model dizne je sa jednim crevom desno. Pumpa obicno kada zeza to radi kada se zagreje a na hladno pumpa, ovde je kontra... Jedino onaj klip unutar ECU-a ako se zaprljao, on kontrolise broj obrtaja. Mada opet, kako nekada radi (posle prvog uspesnog startovanja taj dan ceo radi normalno) a nekada ne?!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja