Jump to content

Moto Zajednica

Milos833

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Milos833's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Kod mene nije zaribao, tako sam ga kupio,dihtung glave je silikonska gumica, do sad nikad nisam ugradio nove lezje da radilicu nisam stavaljao u futer, klip meren kinez, tajvan i orginalni u istoj meri u stotu, i stari se skaze sa merama.Majstori samo vas pitam kolika je kompresija na peugeot speedfight 2 vodeno hladjenje, jeli 4 ili 9 bari???
  2. Tako je Majstore ovde se prica o kompresiji, aj ti pojasni koji je stepen kompresije za navedeni skuter.??
  3. 4 bara i to je to i to nepuna cetiri...
  4. Upravo dobio na poklon od mojih dugogodisnjih saradnika, hoce da zajedno isteramo stvar do kraja, javljam rezultate.
  5. I jos nesto za trimere sam ugradio seriskih cilindara ni sam neznam koliko nista nije imalo problem, desavalo se da se ventilator napunib suvom travom i da pregreju...
  6. Flater je na usisu kupljen nov iz org jer sam mislio da zbog njega neprima gas dok jos nisam merio kompresiju.kao sto sam rekao na radilici su novi lezaji i semeninzi i ako mislim da semening nema nista sa kompresijom vec sa smesom sagorevanjem,ostaje samo termo grupa iz org, ili da razbusim neki od ovih cilindara na 41,00.vidim na francuskom nekom postu da su vec imali isti problem sa sf1 i sf2 al nemogu da vidim resenje, nema logike radim cvaje vec 20god doduse m. Testere, kosacice i trimere al ovakav problem nisam jos imao.
  7. Probao isto, a i stari barometar probao na trimeru vilag bs1250 10bari na tri trzaja, sve premerio i ok, sve se slaze, semerinzi i lezaji novi, klip izlazi skroz u mrtvu tacku,jednostavno nema kompresije, imam osecaj kad drzim prst na otvoru za svecicu i kurblam da propusti kompresiju, jos da probam glavu novu da kupim..
  8. Kupio sam peugeot sf2 vodeno hladjenje, koji je ostao bez ulja za mesavinu usled cega je zaribao, stavio nov cilidar nove lagere i semeninge skf, kompresija ocajna 3,5bara,odem opet kupim nov cilindar ovaj put tajvan skuplji kompresija isto 3,5, upali iz treceg puta, na leru rade perfekt ali na gasu nula, kupim novi karb isto, imate neku ideju bio bih ti zahvalan??
  9. Pozdrav narode ja Milos iz Obrenovca, vozim peugeot sf2...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja