Jump to content

Moto Zajednica

vlilis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    719
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vlilis

  • Rođendan 28.05.1965.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    KTM ima

Poslednji posetioci profila

2898 profile views

vlilis's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

72

Reputacija u zajednici

  1. Potreban fizički radnik na gradilištu u Vršcu, nema lomljenja kičme, nema velike visine ni dubine, mala grupa, solidna atmosfera, isplata dva puta mesečno. Jedan obrok na gradilištu, nedelja neradna. Posao traje do 15. maja.
  2. Sišao sam motorom početkom septembra dole do Kotora i nedelju dana šarao okolo... Putevi vrlo dobri i bez gužve, krajolici predivni, fantastična vožnja, zaista. Ali na kraju dođe neprijatan zaključak kako je sve čarobno jer nema ljudi, onih koji nemilice ovakve lepote gaze. Jako je teško izbalansirati te stvari. Deci prve lekcije treba davati iz ekologije.
  3. Na mestu gde se nesreća dogodila je blaga šikana pred nadvožnjak i vozači koji voze brže, a ne poznaju put, na ovo kratko i oštro smicanje pravca vrlo često oštro reaguju na volanu. Gotovo sam siguran da ga je neko takav izbacio iz njegove putanje, koja je, pak, ako je vozio brzo, morala da seče šikanu... Vraćao sam se motorom sa puta iz Crne Gore i gotovo pred kućom naišao na ovu groznu sliku. Čuvajte se ljudi, sve nas vrlo često trese adrenalin, ali ulica nije staza.
  4. Pozdrav druze. Hvala ti za odgovor  o ulasku u cG sa testom na kovid.

    Mene u stvari interesuje, kako crnogorski granicni policajci gledaju taj test tj da li ga skeniraju ili upisuju u bazu podataka. Ako to malo detaljnije znas.

    Imam neki test iz pocetka jula, pa sam mislio da ga malo podmladim...

    Mislim test je test, seroloski pozitivan na antitela, kao prelezanu bolest...

    1. vlilis

      vlilis

      Kada su došli do granice (Jabuka), lik je pokupio testove iz par automobila i odneo ih negde na nekakvu proveru. Posle pet minuta se vratio i svi su mogli da prođu. Ne znam da ti kažem koliko detaljno su u kancelariji zagledali testove. 

    2. slave74
  5. Moji su prekjuče ušli u CG, svi sa pozitivnim Elisa testovima, bez problema.
  6. - arhitektonski ili građevinski smer, srednja, viša ili fakultet - koordinacija i kontrola završnih radova (zgradarstvo) - građevinske knjige i dnevnici - Beograd - poželjno iskustvo - A kategorija -prijave na PP
  7. Deco, manite se šovinizma, život je i bez njega suviše komplikovan, a kratak. Osmeh na lice i pamet u glavu, mržnju i zavist menjajte za ljubav A ovi što po forumima dreče i dižu prašinu po nacionalnoj osnovi: je l jebete vi nešto ili nemate ništa drugo pametnije da radite od ove pljuvačine?
  8. Podstaknut ovim postom, pisao sam i brisao svoj petnaest puta, na kraju evo šesnaestog, srezanog: Ovo je beogradska leva obala Dunava, kojom ja sa svojim kerovima redovno špartam. Gornja fotografija je napravljena letos, a donje jutros, pošto već petnaest dana gledam istu sliku: cev potisnog voda iz kanalizacione stanice je probušena i nedeljama već danonoćno iz njih ističe fekalna otpadna voda i puni profile... Nadam se da ćete vi, ljubitelji prirode koji svraćate na ovu temu, najbolje razumeti potrebu da se na forumu otvori tema o ekologiji. U nadi da nam deca neće biti ovakvi buzdovani kakvi smo mi.
  9. U, baš ti je dobra ova sa motorom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja